Para Pengikut :)

Friday, December 31, 2010

Berani Artis Buat Rambut Kerinting Macam Aku?



Tahun 2010 bakal berakhir. Lagi beberapa jam sahaja, 2011 akan bermula. Permulaan yang tiada penghujungnya. Banyak kisah lama. Tapi kisah aku kat entry ni cuma ter'wonder' sesuatu. Rambut aku kembali kerinting. Kali ini lagi hebat dan mantap. Takdelah panjang sangat. Lebih kurang macam ni.


Rambut kerinting aku cepat naik. Pening kepala nak fikir style apa nak potong. Bila potong kang, terasa sayang dekat rambut kerinting ni nanti. Tapi aku tak suka kusut-kusut. Kalau boleh simple-simple je. Tapi aku pernah berangan nak dapat rambut macam ni;


Dari dulu asek berangan, tapi tak menjadi kenyataan pun. Bila dah terlalu panjang sangat, rambut dah macam kembang sekembangnya seperti afro. Oh no!. Mungkin aku biarkan je kerinting ni ataupun potong. Kan Kan? Tapi...

Betul ke?

1 Babel:

nub said...

style jaa rmbt kinting2..
laa ni lagi pelek lagi laku.

hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...