Para Pengikut :)

Sunday, December 12, 2010

Anda Follower Memang Terbaik-Lah!


Anda Adalah Pemenang!
Ya, Anda.

Sebagai tanda terima kasih dan penghargaan, aku ingin menghadiahkan sepanduk dekat bawah tu kepada anda semua. Ya, anda! Tak kira yang sudah lama menjadi follower Blog Privasi ini, mahupun silent reader ataupun yang suka lalu-lalang disini, sila ambil sepanduk di bawah ini sebagai tanda terima kasih. Ini sebagai kenangan antara Blog Privasi dan juga Blog anda. Nak menitis air mata bila melihat ramai yang sudi membaca Blog ini. Ini sahaja yang mampu aku berikan. Tahniah!


Teruskan Memberi Sokongan Kepada Blog Privasi.
Toceh-toceh!

12 Babel:

efa said...

yeah..first time dtg sini...thanks sb award tu..follow kamo..jga :)

Shaofie said...

thnx efa.

norita mat husain said...

thanks shaofie bg award even sy br je jd follower awk..
=)

Deeyaudeen Sabri said...

waaa .. cntik.. :) aku amik yee :)

Shaofie said...

norita : no hal lah. kita sume baru belajar. hehe.

deen : amik jgn tak amik. hehehe

Kembang Perawan 3288 said...

kne buat new post ke ea? hehe. jap2.

Hey, Im Alyah. said...

BA (Blog Alyah) amik award ni yaaa :)

LINA JALIL said...

muka mcm mntk kne tmpr..hehehe :P

efa said...

sya ambik and nk letak kt sidebar la..hehehe :)thanks

+dieabella+ said...

thanx..nanti sy amik...=)

sop said...

sentiasa sokong rakan2 :)

Aisyah AR said...

thanks for the award!!!! sya amik ok!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...