Para Pengikut :)

Saturday, December 25, 2010

Contest "Bila Sepanduk Anda Bergaya"

Ini Sticky Post.
Scroll ke bawah untuk Entry Baru.

Contest Pertama Blog Privasi.

Terma dan Syarat Contest;

Penyertaan:
  • Terbuka kepada semua Blogger Dunia. Lelaki mahupun Perempuan. Tak kira muda mahupun Tua. Tiada had Umur.
  • Kepada yang ada Blog sahaja.
Syarat:
  • Mestilah Follow Blog ini untuk memudahkan info diupdate selalu.
  • Meletakkan Picture Contest atas itu di Sidebar dan dilinkkan ke Contest Ini.
  • Membuat satu Entry bertajuk : Bila Sepanduk Anda Bergaya!
  • Tag 3 Member kesayangan. Itu Minimum, kalau lebih pun bagus.
Tentang Contest:
  • Tangkap Gambar Sepanduk Blog anda Sekreatifnya. Sepanduk itu merupakan Header Blog anda.
  • Anda seorang yang pintar, jadi bergambarlah sekreatif mana pun untuk melambangkan Blog anda. Ingat! Ini untuk mempromosikan Blog anda juga.
  • Contoh : Suruh Mak Abah pegang sepanduk tu ke, Artis pegang sepanduk anda ke atau kucing tengah tidur tulis header kat perut dia ke, mahupun meloncat sambil pegang sepanduk pun tak mengapa. Janji Kreatif.
  • Setiap gambar tiada boleh diedit melainkan letak watermark atau frame sahaja.
  • Satu Gambar sahaja.
  • Dah siap, Tagged pula 3 member anda.
  • Dan letakkan permanent link entry itu di bahagian komen atas ini.
  • Contoh Gambar adalah seperti gambar contest atas ataupun dibawah ini,

Tarikh Contest Bermula
3hb Disember 2010 - 8hb Januari 2011.
( tertakhluk kepada Terma dan Syarat )


Ingat! Lagi Kreatif Lagi Bagus.
Fikir Luar Kotak.
Hadiah Misteri Menanti Anda!

64 Babel:

mushee murtadza said...

menarek. bnyk lagi masa. fikir dulu :)

the c0lourfull m0nster said...

wa..
bagus2..
bnyak mse g.. boley pike..
^_^

Shaofie said...

haha. jom berfikir secara kreatif tau!

sembil9n said...

best3.....biler tutup? aku akan cuba ikut!

Kembang Perawan 3288 said...

abes contest lame lagi. ala rilek2 tgok sape2 yg kreatif ak cilok2 idea sikit2.

Shaofie said...

9 : tutup 8 january 2011. tp tgk penyertaan gak. hehe. byk masa lagi.

bb : ko join tauuu. ko tagged sume orang skali..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. ohhhhh nak cari idea ni kena wat lebih creatif dari ko ni....

eeeemmmmm camner ye nak buat belum ada lintasan dalam fikiran ni

Shaofie said...

afzainizam : cuba-cuba. aku punya xde la sekreatif mana. korang punye lagi hebat!! wooo!!

apezs shah said...

wah menarik ni.

My Little Diary said...

salam,
mmg menarik... nanti sat tgh pikir!

Shaofie said...

apezs&my little diary : jom jom join!

ms ayu said...

best2....nanti pk dulu..idea ilang skank ni..hehehe

Shaofie said...

ayu : no hal. byk lagi masa tuh. hehehehe

Sky Before Pinky said...

nak join..cammenarik..hehe.. tapi PK dulu...uhm...

Shaofie said...

ok sky! no hal lah!

misz FaTiN said...

mcm menarik.. lrtak header saja xbuleh ke?..hehe

Shaofie said...

mane boleh. tak seronok lah. hahaa. kne begamba sekali dengan header baru nampak identiti blog tuh.. kreatif! jom jom.

eezance said...

tq invite! insyaAllah sy join nanti.. ;)

eezance said...

jap nak tanya.. kalo gambar tangan shj bole x? ;)

Shaofie said...

boleh, janji dia melambang header anda dan juga blog anda. ingat! kreatif is a keyword. goodluck!

lalailusi said...

okey2..sabo yer..nanti chek buat..;)

Shaofie said...

hahaha. ok lalailusi.

Natasha said...

check this out!!


http://natasha1987.blogspot.com/2010/12/contest-kenangan-terindah-2010.html

Shaofie said...

kena godek-godek dulu.

Natasha said...

nak join contest ni maknanya kene amik gambar dengan tulis nama blog kita la ea?
tulis nama blog tu masa edit tak boleh?
contohnya kene tulis kat dinding then snap baru boleh ea?

agak confuse ni.....

btw, jemput join contest ai juga k.
http://natasha1987.blogspot.com/2010/12/hrefhttpwww.html

Shaofie said...

xkesah. nk tulis kat kertas ke, tulis kat dinding rumah ke, ataupun tulis kat pasir sekalipun, janji kena buat sumething untuk tonjolkan kreatifnya anda dan blog anda. kalau edit, xleh la. edit hanya letak watermark dan frame je. hehe. refer gambar atas atau pun bawah dalam entry ni.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

mcm nak join la pulak..
tpi sbr la dulu..
lame lagi kan ! ! hahahahk !
follow !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

watermark tu ape ?
nape x boleh edit ?
x best la mcm nie..
gmber gerak2 bley ?

Shaofie said...

nur hafizah : watermark tu label blog sendiri laa. alaa. senang je. amek satu kertas, tulis nama blog anda@nama header anda cantik2, lepas tu pegang ketas tu sekreatif yg boleh, lepas tu suruh orang tgkp gambar. dan awak lompat! gambar dah snappp.. hehehhe

Siti Noraisyah said...

wahh... nak join jugak! nak cari idea habis-habisan nih.. heee... ^^

Shaofie said...

siti : no hal. jom ajak kawan-kawan satu dunia joinn!!

DiNa RiaNa said...

menarik nie..
tapi takde idea lagi nak buat..
nanti dah ade idea saya mau JOIN!!!!

Shaofie said...

ok dinaaa!!! ajak geng ramai-ramai.

hamzah ian said...

adekah gua kena masuk?? nak dpt adiah free leh?

Shaofie said...

oltromen : nak adiah free? boleh je, janji kena join!!! yeahhh..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

eeeemmmmm dah tempah kain rentang dahhhh Tulisan besor pasal tulisan tangan aku tak cantik jenis cakar ayammmm...


best gilerrrr berseloroh kat blog ko.... jangan marah ye

Shaofie said...

afzainizam : tak kisah. korang lah blogger penyeri blog aku. aku suke. ape lagi, tangkap gamba kain rentang ko, pastu publish. agak-agak macam kain rentang rombongan cik kiah tak? hahahha

ieqa said...

worrr menarik ni!
mau join tapi takde idea lagi buat mase ni, akan dipertimbangkan. hehee

Shaofie said...

ieqa : wokeh. will wait for yours.

nurezzat said...

menarik giler contest nih!!!!

seriyes! t ezzat nak join...
ngeee~

Shaofie said...

ok ezzat. glad to wait your participations.

Jejaka Terhangat said...

errr..hadiah misteri ke...aku ni kureng sket bab contest amik gambar.
=(

Jejaka Terhangat: Laporan Statistik Oleh Jejaka Terhangat: Pengguna Internet Dimonopoli Oleh Golongan Kelas Ke 3.

dhyraa said...

wah wah wah :)
nmpk menarikk ! pk dluu . hee

far_east said...

salam persinggahan...nak coba join tapi xfaham sket....pic tue nak pic header sendiri yang direka skreatif mungkin atau kena wat pic lain?

Huda~ said...

waaaahhh nk joinn

Shaofie said...

jemputlah join semuaa!! jangan malu segan.

Kembang Perawan 3288 said...

http://kembangperawan3288.blogspot.com/2010/12/bila-sepanduk-anda-bergaya.html

dah join. wink2..ramai x weh.. hope aku menang.siyes ak xtahu cm ne

anamizu said...

wahh3 shaofie buat cntest!!
emm kene p.k idea dlu ni..hihi

*kalo irene nadia marcello join msti die mng sbb kreatif gile die snap pic cmni utk promote blog die utk vote blog pilihan malaysia aritu..hihi

efa said...

waah...menarik ni..0o..lambat lg ni..tak pa fikir lu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

esok sis cuba buat sepanduk..hehe

Aisyah AR said...

yes!!! i like this!! nak join!! huhu...lallalal~

eezance said...

salam kamu..

sy join!

http://ance-mylifey.blogspot.com/2010/12/when-your-banner-is-stylo.html

Pajill Nostra said...

bestnye! nak join jgk. tapi tak de idea plak skrg nih. blurr.

EmanCloud said...

hurm name aku punye blog senang ni nak wat idea haha nak join ke x eh hurm..

RE: hurm.. tgk lah.. pastikan tgk sorang2. nak nages pon buleh..

Fxysche Nas said...

wah...kreatif nye contest...=D
mlgnye xde idea neh T_T

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

huhuk ! sy nak join.. tpi sebab masih lame lagii.. rilek la dulu.. hahahk !

Aqilah Nur said...

agak2 ape hadiahnya?heee

za petrelli said...

macam best jerk.. tp join kontest x pernah menang

SoLy SoLicious said...

sopie..aku nak join jugak!!!

Siti Nur Amirah said...

waaa..tak rti tag cne..sila bersimpati..;(

Fxysche Nas said...

haih..
takde idea lg ni
T_T
adoi2

MiZ Rayy said...

waaa.... best2... nnty join... lex lu.... perah otak carik idea dlu...

sembil9n said...

aku join!

http://sembil9n.blogspot.com/2010/12/bila-sepanduk-anda-bergaya.html

Adelina Amin said...

Harap suka !!!
sdah join !!


http://hpthefavncuteonenaa.blogspot.com/2010/12/contest-bila-sepanduk-anda-bergaya.html

Sorry klu x cantik !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...