Para Pengikut :)

Sunday, December 19, 2010

Kawan Aku Simbah Asid? Melampau Kot.


Sedang sibuk menyiapkan kerja terakhir di makmal tersayang, tiba-tiba...

Orang : Kau pehal kacau awek aku?
Aku : Awek kau orang mana?
Orang : Kau pasal tanya?
Aku : Cantek tak awek kau?
Orang : Kenapa bila aku tanya, kau tanya balik?
Aku : Tak boleh?

Orang (tidak diketahui namanya) menjadi bengang dan terus melempar sebalang Kloroform ke atas badan aku. Habis berlumuran aku bermandikan cecair yang boleh di gelar asid itu..

Aku : Badut kau. Kau dah main kasar. Habis badan aku gatal-gatal
Orang : Tu la akibatnya kalau kacau awek orang.
Aku : (Membaling aseton campur metanol sebaldi ke badan Orang tu) Hambek...
Orang : Kau ingat aseton dengan metanol ni boleh gatal-gatal macam badan kau?
Aku : Cis, salah langkah pulak aku.. (terus berfikir sambil berkejaran dengan Orang itu)

Tiba-tiba, aku terbaca di balang cecair berkenaan...


Aku terus mengambil lighter berdekatan dengan meja eksperimen tu dan membalingnya tepat ke arah badan Orang yang berlumuran cecair itu tadi. Boom Kebaboom!!

Orang : Siot kau. Habis badan aku terbakar..
Aku : Kau tak kenal aku siapa lagi, Once broken consider sold. Padan muka kau.
Orang : Hambek ni. (Menghulurkan tangannya yang hampir hangus itu)
Aku : Cis, =.=".

Kloroform juga benda bahaya di makmal yang boleh menyebabkan diri anda terbakar.

































Kawan : Dah-dah, kau tak reti main.. Bagi Orang lain pula.
Aku : Aduh, dah sampai level Final game ni, macam mana lah aku boleh kalah... Rematch!

5 Babel:

NUREZZAT said...

ciss..hahahaha..

Bella said...

haha...

ingat kan pehal la tdy :)

hudahazwani said...

hahaha...gak siott jugak la...huh!



http://hudahazwani.blogspot.com/

afiqah said...

haha. ni mesti pasal kes budak kene tikam then kene simbah asid lagi T.T
KAN KAN?

JRY The Boonto said...

bahaya betul... skrg x main gaduh2 dah. asal x puas ati, asid la jawabnya. bnyak sgt kes pasal simbah asid ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...