Para Pengikut :)

Sunday, December 26, 2010

Anuar Zain Dan Aku Ada Persamaan? Memang Fakta!


Siapa tak kenal dengan Shahrul Anuar Zain? Tak kenal? Ish Ish Ish. Dialah seorang bekas pramugara dari Malaysia Airlines. Bukan pramusaji ya. Itu lain. Jap aku tempel gambar dia yang perempuan suka giler dekat dia tu. Hensem dia macam aku sikit lah.

n718778677 911683 1430 Anuar Zain Penyanyi Perasan Eksklusif   Promoter Acara Hiburan

Itu bukan yang aku nak cerita. Alkisahnya, Birthday aku sama dengan Anak Pakcik Zain ni. Huh? Ok. Aku baru terbaca birthday dia 15 Februari same goes to me. Ok. Satu pengiktirafan disitu. Walaupun aku tak sepopular dia, at least orang ingat aku selepas Anuar Zain pun jadi lah!. Giler mengharap Shaofie Zain ni. Eh, silap. Dan macam adik beradik Maher Zain pulak. No wonderlah aku suka karaoke lagu Anuar Zain. Ok stop mumbling. Pengumuman juga, sesiapa yang berminat nak post hadiah untuk birthday aku, jangan segan silu sebab aku menerimanya dengan hati terbuka. IPad, IPhone 4 dialu-alukan.

9 Babel:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hihihi~
yeahhh~
i LUv aNuAr Zain ! !

Shaofie said...

yeah! love anuar zain means love me too? hahahha. thnx for your comment.

LittLeMyRsHMaLLoW said...

Luv u....errrrrrrr~
=p
bG kAMO pUbLic i pHone...
aDa di Mana2 sAja...=p
suDiLah teRima...

Shaofie said...

hahaha.public iphone pun boleh... boleh sms skali tak? ehehe...

:Cikgu Akim: said...

eh2..baru perasan mmg shaofie ada iras2...btw2...(sambil bukak spek)..hahhaha

efa said...

wo0..ada iras anuar zain hehehe..tgk anugerah skrin?sedap seh sore anuar zain bahahaha

Shaofie said...

cekgu : hahaha. ish takdelah. memain je tadi.

efa : sedap kan sore dia. memang mantop. dgn kakak dier plak tuh.

FaRaH AiN said...

mak oi~ ada org kate awak ade iras2 anuar zain. bbunga2 la tu. btambah2 la pminat follower lepas nih~
haha

Shaofie said...

hep hep. kau bunga cintaku lah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...