Para Pengikut :)

Saturday, December 4, 2010

Boleh Jangka Kencing Manis.


Selamat Pagie Blogger.
Teh Tarik Kurang Manis satu!

" Siiiiiaapppp " kata Mamak.

Ok. Pause. No way man. Aku dah kurang minum Teh Tarik. Tiada alasan yang kukuh untuk aku tidak menyukainya. Aku suka Neslo. Tak kira sejuk atau suam-suam kuku. Kegilaan aku memang pada Neslo.


+

Sedap Bukan?

Dulu aku suka milo je, buat la pekat mana, tetap pada Milo. Lepas tu berganjak pula ke Nescafe sebab nak stay up untuk study. Memang tak masuk. After 5 minutes, terus tidur. Last-last aku terfikir nak cuba Neslo sebab kawan aku terlalu ramai minum Neslo ni. Tapi pelik, bila aku dah stick dengan Neslo ni, kawan aku cuba lagi minuman lain. Apa yang terbaru tu? Teh Tarik 3 layer? Mak Datuk. Pening woih!

Sayang pulak nak kacau Teh Tarik ni.
Yang hitam tu ape?

5 Babel:

The Nurul said...

yang hitam tu gula melaka. kalau tak salah

roe233 said...

hyeeeeeeee. :)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)


p/s: ur very creative! :)

Shaofie said...

the nurul : owh. patut la pekat semacam. hahaha.

kak roe : thnx invited. dah join!

azra wahab said...

nestlo xsedap. pahit!;p

Shaofie said...

boooo dekat jeraa!!! neslo la sedap, tambah tenagaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...