Para Pengikut :)

Sunday, December 12, 2010

Unifi Lagi Laju Daripada Streamyx? Betul ke?


Memang indah dunia harini. Aku baru sedar yang talian dirumah telah bertukar. Dulu main wifi pakai TMStreamyx tapi sekarang TMUnifi. Boleh tahanlah pakai. Tapi lebih kurang sama je dengan streamyx. Bagi sesiapa yang suka tengok YouTube macam aku, lajulah.Memang sekejap je. Toleh belakang kejap je, pastu check dah finish buffering. Tadaa.


Kalau nak bertukar ke Unifi, kena tukar segalanya dalam rumah ni. Sebab Unifi ni upgrade semuanya termasuk, talian di rumah dan perkhidmatan televisyen juga. Bertambah remote TV dekat rumah ni. Maklumat lanjut di sini. Lekas! dapatkan Unifi sekarang! Sekarang terdapat promosi!!! Jom serang TM!!

5 Babel:

ejulz said...

ada member bgtau unifi laju sbb pengguna die x ramai lg skang.. kire msk akal jugak laa pndapat die.. tp yg syoknye unifi ni ada siarn tv mcm astro kan??

Darkbatman said...

ok ker? mahal x?ingat nk bertukar jugakk ne..

Shaofie said...

ejul : betul tuh. siaran tv dia pun clear. kat rumah ni je dah ade 3 remote control tv. tapi tv nye ade satu je. hahaha.

abg aie : tukarla. kena slalu update dgn TM. mane tau ade yg lebih murah ke. hehehe. rasenye tgh promo nih.

Mr. Shah said...

ala..laju2 dah...kt perak lak tak de...hoho

Shaofie said...

yeke shah?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...