Para Pengikut :)

Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi Dah Popular Macam Fatin Liyana? Ini Tak Boleh Jadi.


Ok. Aku pun nak update jugak pasal bola sepak semalam. Memang Malaysia kalah disana tapi Malaysia juara keseluruhan. Rilek-rilek. Jangan gaduh-gaduh. Kita serumpun meh. We both need each other. Kalah menang adat pertandingan. By the way, tahniah team Malaysia dia atas permainan yang sangat hebat, kata orang lah. Ok. Ni aku nak story mory sikit, Alkisah ramai dah giler dengan Khairul Fahmi. Tak tahu? Sah, tak ikut perkembangan. Perkembangan ni bukan semasa tetapi setiap saat semua dok cerita pasal si Khairul Fahmi.



Still tak kenal lagi? Ye tak yea jugak. Gambar atas tu memang membelakangi betul. Ok. yang bawah ni aku letak profile picture a.k.a gambar ukuran pasport dia lagi.

Kenal Dah?
Ada Info Tentang Fahmi.

Aku cerita ni bukan sebab aku minat. Tapi nak memeriahkan lagi industri blog ni dengan cerita yang sama. Memang lawak. Bila aku godek cerita awek dia, si Elia tu, baru aku tahu yang rumah Elia dekat je dengan rumah aku. Setiawangsa je. Tak boleh ngorat. Tak pasal-pasal si Fahmi baling tiang gol kat aku. Ok dah. Cukup mengarut. Sebelum tu, aku nak ucapkan tahniah sekali lagi kepada skuad kebangsaan kerana berjaya mengharumkan nama negara kita. Proud to be Malaysian. Aku ada satu soalan nak tanya. Scroll ke bawah.


















Risau dengan Fatin Liyana.

6 Babel:

FaRaH AiN said...

fahmi tu sebaya ngan kite laa
sebaya gak ngan fatin liyana pujaan awak tuh
sila ingat birthday fahmi~ 7 jan 1989~
x lama lg tuh!
;)

Huszaini said...

waaa!! semua orang citer pasal KFCM nih!! hehehe

Eine Frau aus Botnang said...

Salam Shaofie, Akak tahu Msia Lwn Indonesia semalam dan menang tapi tak tahu sapa pemain2nya.At least now ni akak tahu sapa goalkeeper dia.hehe Thanks dik!

Hanis said...

wahhh .. ni mesti pemint fatin liyana nihh ! hehe :)

~eZmALiZa~ said...

setuju dgn farah ain...mestilah sebaya gak! ape la sopy niehhh....

+d.O.Y.A.h+ said...

kalo sebaya fatin lyana kenape bro? hecckk:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...