Para Pengikut :)

Wednesday, December 15, 2010

Contest! Contest dan Contest! Jom Baca.


Maaf kerana Entry tiada kena mengena dengan tajuk sebenar. Tapi ada bau-bau bacang sikit. Berkenaan dengan Contest yang aku buat tuh, Ade baca tak? Ala yang dekat atas tuh. Jap aku paste yang baru.

Aha, Yang ini.

Setakat ini sudah mendapat 3 peserta. Ok. Aku nak minta maaf jika contest ini membawa kepada kesusahan anda semua. Bukan niat aku tapi mungkin aku berfikiran luar kotak dengan meletakkan syarat yang tidak difahami. Sekali lagi maaf. Jadi, aku nak tanya dengan Blogger kesayangan aku semua, Adakah wajar untuk aku batalkan contest ini? Aku buntu dan perlukan bantuan anda semua. Jika ada komen dan juga pandangan pun aku terima. Mungkin aku boleh tuka contest yang lain? Minta tolong semua ya. Maklumlah baru lagi dalam event contest-contest ni.

"Salah Silap Harap DiMaafkan"

4 Babel:

ohlala said...

wah contest~

Sepi tanpa mimpi said...

boleh diteruskan, tambah lagi promosi dan tarikh tamat :)

Enna Banana said...

enna nak join ini contest! btw, nanti enna buat sepanduk yang comel okay!
isk! tarikh tutup nya pun lambat lagi kan >.<

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

x pyh la tutup..
tarikh tu lmbt lagi la...aku masih berfikir !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...