Para Pengikut :)

Saturday, December 25, 2010

Contest Into The Mirror




Aku tidak ditagged oleh mana-mana insan, tetapi aku yang berbesar hati untuk mengikuti contest ni. Memang best sebab aku baru teringat yang aku pun ade gambar dalam cermin. Tergodek-godek dalam folder. Ini lah hasilnya.


Story Mory perihal Gambar diatas;

Gambar diambil pada tahun ini, tapi tak ingat spesifik tarikh. Baru pulang dari Mandi manda di Sungai Congkak. Ewah! Adakah anda perasan cermin apa itu? Itu cermin sisi kereta atau dalam omputihnya, side-mirror car!. Amboih. Nampak tak ada makhluk dibelakang tuh? Itu bukan entiti yea kawan-kawan, tapi mereka memang wujud. Mereka adalah manusia yang bergelar teman-teman seperjuangan. Berkali-kali amek picture ni, masih lagi blur. Teknik pencahayaan sangat kurang diaplikasikan. Sampai aku pun takat nampak tangan dan dahi je. Sedih!.

Tagged;
(4 Makhluk Suka Masuk Dalam Cermin)


Terma dan Syarat Klik Sini.

1 Babel:

hifazphat said...

tuan tanah datang jenguk2 ^_^

thanx join & gud luck..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...