Para Pengikut :)

Saturday, December 25, 2010

Jom Tengok Michael Buble Joget Malaysia! Ewah!


Rilek Makcik semua. Semua ni tak sahih lagi. Tapi lebih kurang 90 peratus kehadirannya ke Malaysia. Boleh lah makcik, kakak dan adik ipar semua bergelek sway dengan Abang Bubble ni. Ok. Terkejut beruk jugaklah aku tengok poster dia nak datang Malaysia. Aku dapat tahu pun dari Malaysia Airlines sebab dia nak kasi discount on ticket price. Mak aih! tapi aku takde duit. Adoi. Aku memang peminat Michael Bubble ni sejak Sway sampailah ke Hollywood.


Dia nak datang on 13 March 2011. Tapi ticket dah mula dijual dibeberapa lokasi yang aku pun tak tahu kat mane. Memang lawak. Aku mengharapkan ade orang kasi free sempena dengan Birthday GiveAway aku. Harap-harap lah!. Dah, jangan berangan. Anda apa lagi? Minat dengan Michael Bubble? Nak suruh dia Sway untuk anda? Ape lagi, jom lah dapatkan tiket tour dia.


Jangan lupe hafal lagu dia banyak-banyak. Senang nak Sing-A-Long nanti. Banyak dah lagu dia yang best. Memang satu album dia lah best giler. Mantap. Nak ketahui Maklumat Lanjut tentang tour? Klik Sini.

1 Babel:

nub said...

dok memiliaq bila laa rosnah mat aris ley blakon kat holywood.hahak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...