Para Pengikut :)

Sunday, December 5, 2010

Tawaran Berlakon Filem? Yeah!


Bila Abg Ben buat Program Cuti Sem,
Tiba-tiba nak mencari ilham baru.

Jeles pun ada bila tengok pelbagai poster movie 2010 yang cantik dan hebat. Apa lagi? Aku pun dapat ilham. Hari ni je aku dapat ilham nak buat poster movie sendiri dan ada side-poster untuk movie lain. Semuanya ilham daripada Movie Harry Potter dengan Twilight.

Filem Baru.

Dan Yang Paling Latest.
Gerenti Pecah Panggung.

Ok. Jangan gelak. Minat nak jadi pelakon memang ada, tapi nak buat macam mana rezeki dah takde. Muka sehensem Fahrin Ahmad, tak sekacak Aaron Aziz, so, maintain je sebagai Ahmad Shaofie. Dapat buat poster pun jadilah. Dah-dah. Jangan gelak. Tapi jangan lupa pulak tengok cerita terbaru tu. Tahun 2013 bakal keluar. So, kita enjoy! Ada apa-apa pendapat?

9 Babel:

apezs shah said...

wah menarik sgt... chaiyok3.!!

Shaofie said...

time kasih apezs

FaRaH AiN said...

ececeh~
nak jadi pelakon ke?
smoga mng ABP 2020!

~ch@wi~ said...

wah..semat gak yer..cmne nak buat ni??

kai azmier said...

boleh jek jadi kalo usaha.. =)

Shaofie said...

awak : saye bukan nak menang ABP je, grammy dgn universal studio pun saye nak bolot gak. hahaha.

chawi : gune photoimpact. dapat ilham dekat google. hehe.

kai azmier : insyaallah. terima kasih.

missy hucena said...

wowwww...mnarek..coming soon ok..hee

Shaofie said...

missy : hahaha. tq yea.

Kembang Perawan 3288 said...

gabungan 2 alam dan 3 alam nie. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...