Para Pengikut :)

Thursday, December 23, 2010

Letak Muka Banyak-Banyak Kat Blog, Tak Berat Ke?



Aha. Selamat Pagi Semua. Awal giler aku bangun. Tiba-tiba terbangun awal. Hari ni first time kelas pukul 8pagi. Macam-macam kerenah semester aku kali ni. Aku gagahkan diri juga nak bangun. Aku nak make it short entry kali ni. Dan ada persoalan untuk anda semua. Cantek ke letak gambar sendiri banyak-banyak dekat Blog? Jangan terasa. Aku cuma nak tanya je. Aku ni pemalu orangnya tapi pantang nampak kamera, konfirm tak menghampakan semua. Photogenik lah katakan. Ok. Melalut jap. Anda semua macam mana? Suka letak gambar sendiri banyak-banyak dekat Blog? Ringan je soalan aku ni. Ajak satu kampung komen!! Haha.

3 Babel:

nub said...

bagus2.nice entry!

caiyakk aa bro.hahak

Kembang Perawan 3288 said...

oke je bagi aku.lagi2 kalau comel. kalo bajet cun tu x payah la. pegi mam...puih~

Eine Frau aus Botnang said...

SAlam Shaofie, just to drop to say hello! Bagus soalan tu dalam entry kali ni. Akak tak suka letak gambar sendiri banyak2 dekat blog sebab rasa tak perlu.Hanya bila perlu and dan perasan cun hahaha. Tapi tulah kena tengok lah jenis Blog tu kan. COntoh kalau Blogger tu suka mekap, suka pesyen, mestilah kena tayang muka dan tunjuk apa yang dia pakai selalukan...Oklah dik, have a good new semester and belajar rajin2!!

K.Fasha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...