Para Pengikut :)

Saturday, December 25, 2010

Segmen Privasi : Dialog Terbaiklah!!



Hari ini aku nak buat segmen sendiri. Iaitu Segmen Privasi : Dialog Terbaiklah!!!. Disamping menaikkan trafik anda semua, kita dapat berkongsi cerita menarik dan bertukar idea. Merapatkan silaturrahim lagi. Ok. Jom dengar cerita ini dulu. Cerita ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang meninggal dunia. Rekaan semata-mata.


.....................................................................................


Pada Suatu Hari, aku dan kawan kepada isteri aku berjalan-jalan (skandal ketat).



Setelah hampir sejam berjalan..


Dalam Perjalanan ke Tempat Makan. (Jammed)

Alkisah bodyguard Siti Nurhaliza dan Kris Dayanti bergaduh sakan menegakkan majikan mereka siapa lebih layak untuk Bintang Popular tahun depan. Bergaduh dalam kereta pun aku boleh dengar. Adoi.

Pandang kiri pulak.

Macam-macam gelagat manusia. Kesian budak tuh kena tinggalkan bapaknya. Setelah selesai sahaja aku melantak Sushi untuk plate yang ke-50, aku pun berfitting room...


Tak sanggup nak beli, ambil gambar je dalam fitting room. Ini dah kira nice view dan nice outfit dah. Pastu berjalan lagi dengan kawan kepada isteri aku, tiba-tiba terserempak dengan...



Gambar tetap ambil untuk tatapan peminat aku dan peminat fafau. Dia siap kata lagi "nice cloth you have". Padahal beli kat ChowKit je.. takde duitlah katakan. Aku termimpi nak makan cendol dan terus meluru ke stall putih di tepi Jalan Reko.


Punya syok aku telan dua mangkuk cendol, tiba-tiba teringat janji dengan kawan aku nak tengok live movie dekat Padang MatSirat, Dataran Merdeka. Ape lagi, pecut dan sebelum tu aku drop kawan isteri aku dekat rumah dia dan terus ke Dataran Merdeka. Dah lama tak jumpa kawan aku ni sampai satu cerita timbul...



Terus aku terkejut dengar berita itu. Apa lagi?


...............................................................

Aha. Perasan tak ada gambar ke-7 dalam cerita diatas tiada dialognya. Ala yang ada no(1), (2) dan (3) dalam gambar tuh. Ok. Senang je. Tugas anda adalah;
  • Follow Blog ini jika perlu. Untuk Update Contest!
  • Buat satu Entry baru bertajuk "Segmen Privasi : Dialog Terbaiklah!!"
  • Letak Banner Segmen tu sebagai Mukadimah entry anda. Dan link ke Segmen ini.
  • Lepas itu, letakkan gambar yang tiada dialog tadi (gambar bawah). Dan reka dialog kawan-kawan aku. Rekalah sekreatif mungkin.

  • Tiada unsur lucah. Ingat! Rekalah dialog yang membuatkan aku terkejut tuh.
  • Tarikh tutup : Tiada spesifik. Sehingga aku berjaya mencari ramai Blogger yang kreatif dan hebat!
  • Hadiah : Topup RM10 (seorang je pemenang)
  • Kalau nak tagged kawan pun takpe, taknak tagged pun takpe. tiada paksaan.
  • Copy link entry itu tadi dan letakkan di ruangan komen segmen ini.

Kreatif Itu Seksi, Andalah Paling Kreatif.
Jom Sertai.

11 Babel:

nub said...

hahak!
idea bes

Shahazrin said...

http://www.shahazrin.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

JOIN...

JRY The Boonto said...

haha dialog x bleh blah.btw. gua peminat no 1 sushi king. len kali ajak gua makan plak.lu blnja:D

fittiariri said...

haha..besh2 :)

Mohd Fitri said...

bro, aku nak join tapi lepas segmen aku habis nanti. hehe

Kembang Perawan 3288 said...

motif ak nak shusi king. "kwan kepada isteri aku????" aku curang la ni wuuuw wuuuuuu~

jap tgh reka idea dut~

Kembang Perawan 3288 said...

http://kembangperawan3288.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

dah join.ntah pape je. hehe

afiqah said...

Da join dah :)

http://budaknakalsahaja.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

Arez Razin said...

encik shaofie, saya join yeahh :)

http://speckyboys.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

contest seksi tuuu :D

SoLy SoLicious said...

dah submit..^^
http://soliciousstorynory.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

miki said...

mai2 jenguk.. hehehe

http://miszmimi88.blogspot.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...