Para Pengikut :)

Tuesday, December 14, 2010

Blog Pun Ada Acoustic Version? Menarik.



Terima kasih semua kerana sudi berkongsi sedih, duka dan pemberi semangat bila aku betul-betul perlukan. Teramat-amatlah menghargai segala sokongan anda semua. InsyaAllah, esok lusa baiklah self-esteem tu. Don't worry guys. Ok. Aku nak share something yang semua orang tengah menggilai sekarang. I called it, Gitar.


Gitar tu seperti pendamai jiwa, ketenangan bila mendengar sentuhan iramanya. Aku bercerita tentang akustik gitar. Atau lebih dikenali juga dengan gitar kapuk. Aku bercerita bukanlah aku suka main ataupun mempunyai gitar. Tapi aku suka bila orang muda sekarang pandai bermain gitar even budak darjah satu pun reti. Kadang-kadang bila orang bermain gitar, seakan-akan aku pula menyanyikan lagu dendangan irama. Pantang gila kalau dengan acoustic version. Terus cari lirik dan nyanyi sekali. Aku pasti anda semua mesti gila main gitar kan? Jom la share, apa yang seronok sangat kalau main gitar tuh? Mungkin ada pengalaman menarik ke? Jom kongsikan bersama sambil-sambil dengar acoustic version song dekat YouTube!

" Kan bagus kalau Misz Nina nyanyi Acoustic Version. Sedap "

2 Babel:

chuisme said...

saye suke lelaki yg pandaimaen gitar.,muwahaha

RIAN said...

dulu pena buat syarat nak terima lelaki reti main gitar je as husband. haha. dulu2 la,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...