Para Pengikut :)

Tuesday, December 28, 2010

Antara Blogger Ada Yang Bercinta? Meriah!




Hot Topic Pepagi ni. Bila anda menginjak dunia remaja ini,masih wujud lagi kah cinta kelas atasan ini? Anda tak berapa faham? Ok. Let me explain. Cinta kelas atasan ini ialah cinta pada orang ternama sahaja. Macam anak orang biasa berkahwin dengan anak datuk. Itu cinta kelas atasan atau cinta first class. Masih releven lagi ke title tu? Anda yang masih fresh tak tido lagi, jom perah otak sikit-sikit. Kalau ada pengalaman ke, boleh je ceritakan serba sedikit. Membincangkan isu semasa.

4 Babel:

-hanyaaku- said...

mungkin ada dan mungkin juga tiada..

hehee ",v

Hariz said...

Bagi saya semua sama je sekarang.. Kita hidup ibarat bola.. Bila kaya nanti ehem2.. lu pikir sendiri :)

http://profhariz.com

nub said...

ouhh..ingat cinta dak kelasa atas aku tuime skola dulu..dulu aku kelas bawah jaa..


hahak

tomatokering :) said...

ada . tapi tak taw sapa . hahaks :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...