Para Pengikut :)

Sunday, December 26, 2010

500 Blog!


[banner-ben-3[5].jpg]
Kali ini bersama Penaja; Rizi Bizi Shop.

Serba Sedikit Tentang Diri;

Dilahirkan di Kuala Lumpur Bandaraya Kota. Dibesarkan di Kawasan Keramat dan kini melanjutkan pelajaran di UKM. Berumur lebih 20 tahun dan seorang yang pendiam jika orang itu pertama kali mentafsirkan diri aku. Suka mengarut dan tidak rela dicarut. Suka Makan, tapi tak suka gemuk. Target hidup ialah nak jadi handsome macam aktor korea. Ok. Itu tipu.

Tujuan Jadi Blogger;

Target aku jadi blogger adalah untuk mengenali sifat blogger itu sendiri. Kadang-kadang berada di alam maya ini membataskan kita untuk saling mengenali. Tetapi, dengan adanya kemudahan seperti blog ini, aku dapat mengetahui aktiviti harian atau cerita dari senaskhah entry. Mengeratkan silaturrahim adalah tujuan kedua aku berblogging. Kalau boleh, aku nak satu Malaysia join buat Blog ni.

10 Babel:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

keep blogging ye ^_^

salam perkenalan d cik eyqa

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

Firdaus Shah said...

follow dari blog abg ben
http://dm924.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...