Para Pengikut :)

Friday, December 3, 2010

Contest Kenangan Terindah 2010.


Contest Lagi. Tagged dari Cik Tasha.
Tuan Empunya Contest : Cik Teratai Wangi.


Kenangan Terindah 2010.


Hari : Jumaat. Bersamaan 1 Syawal.
Tarikh : 10 September 2010.

Tentang Gambar; Diskripsi.
  • Tengok title bawah gambar tu je, melambang segalanya. Meriah Raya!
  • Aku berdiri di kanan sekali bersongkok hitam, dan berbaju melayu biru.
  • Ini merupakan sebahagian daripada cucu lelaki Nenek Salmah dan Arwah Atuk Ayop.
  • Pelbagai umur ada. Sebahagiannya sudah bertunang, dan ada juga bakal berkahwin.
Kenangan Terindah?
  • Jarang sekali melihat kami sekeluarga (Keluarga Besar) bergambar bersama.
  • Selepas ini mungkin cucu lelaki nenek tinggal separuh disebabkan sudah berumahtangga dan komitmen lain.
  • Nenek tidak sabar melihat kesemua cucu lelakinya berkahwin suatu hari nanti.
  • Dan bukan senang nak cari Free-Style untuk semua cucunya beraksi.
Tagged 2 Pengunjung Bertuah;
( Tema : Gadis Blogger )


Terma dan Syarat
Klik Sini.

5 Babel:

the c0lourfull m0nster said...

woot2..
thax yaw tag kami !
huhuhuhuh

Shaofie said...

no hal lah!

cikAida said...

wuit2..
tenx tag saia :))

Shaofie said...

welcome.

cik Teratai Wangi said...

Kenangan terindah.. Gambar seribu kenangan.. Thanks join.. Gewd Luck...^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...