Para Pengikut :)

Saturday, December 18, 2010

Apa Lagu Yang Paling Best Sekarang Ini?


What is your mind Right now?


Mungkin anda tidak tahu nak buat apa di awal pagi 18hb ini. Atau anda tahu nak buat apa,tapi tidak tahu macam mana nak mula. Ok. Aku nak tanya, lagu apa yang selalu anda dengar bila keheningan pagi sebegini? Lagu rock kapak atau slow jazz? Jom share. Mungkin pagi macam ni sesuai dengar lagu yang berunsur "saturday night mood". Apa-apa lagu je. Aku pun macam nak download ni. Jom kongsikan lagu suggestion anda itu.

8 Babel:

Sepi tanpa mimpi said...

nak jugak listkan.
paramore: playing god
bruno mars: grenade
hujan: inspektor remos.

cikk yaya said...

marry you by bruno mars ;)

Shaofie said...

best nih. lagi lagi?

10jarijemari said...

one republic - secret!!
best!

say- O said...

tokio-NaNaNa (taiyo nante irane)

sarah honey said...

nak bg jugak!

whistle for the choirs - The Fratellis

fav saya ni! hehe

hasleena ramlee said...

lagu2 taylor swift.hehe.speak now~
rihanna only girl~
lagu2 bruno mars pun best gak.grenade.
layannn~

Arez Razin said...

@sarah - lgu whistle for the choirs tu my fav jugak HUHU .

mmehh nak list-kan :

talking to the moon - bruno mars

why not me - enrique eglisias

back to december & speak now - taylor swift

hear me now - secondhand serenade

perfect two - auburn

sepi - 6ixth sense

sorry laa . lupe diri bila dh dpt pluang list2 ni :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...