Para Pengikut :)

Sunday, December 5, 2010

Untuk Penggila-penggila Shopping Online.


Semuanya Beli Online.
Dunia Maju sejajar dengan Teknologi.

Shopping Online. Bila dengar macam ini. Siapa yang lagi excited? Perempuan atau lelaki? Ok. Jangan gaduh. Itu bukan persoalan utama dalam tajuk kali ini. Semalam cerita pasal Maggi Bergedil, hari ini aku nak tanya dekat semua blogger, Baju online perempuan banyak, kenapa jarang ada part lelaki punya? Kadang-kadang aku rasa hairan. Bukan diskriminasi tapi mungkin target pembeli banyak perempuan kot. Tak mengapa, bila aku godek-godek dekat facebook. Tiba-tiba aku jatuh hati dengan sweater ini;

Oh My Fipper!, Cantik giler kot.
Merah, Merah.

Selain daripada itu, aku juga penggila Coat/Blazer/Jacket. Ok. Aku memang ada satu je Jacket, tapi tengah menggilai sekarang ni. Tengah musim mengawan kot. Tu yang rasa lain macam sikit. Apa lagi, present Birthday la.


Sometimes, gambar macam ini lah menjadi inspirasi aku nak kurus. Dulu aku kurus, sekarang gemuk sikit, pastu kurus, pastu naik sikit, tapi sekarang tengah nak maintain. Harap-harap baju konvo dapat lah yang saiz XS. Gila kena berusaha keras. Tapi cantik kan Jacket dengan Sweater kat atas tuh? Adoi. Itu semua dari sumber dekat Facebook. Kalau ada sesiapa nak beri hadiah dekat balak/pakwe ataupun dekat aku ke? klik sini. Birthday aku pun nak dekat. Tahun depan je.


Awak;
Saya nak sweater Merah tu untuk present saya nanti.

5 Babel:

Hunny Maldini said...

blazer gambar last lagi semadd laaa :D

x i l a said...

huhukkk...gila shoppink

Shaofie said...

hunny : semad kan?? ok. nk birthday present!!! hehehe

xila : baru nak berjinak-jinak dlm online shopping nih.. hahaha

Kembang Perawan 3288 said...

lelaki salu ny suka branded tros bli kt kedai kot.
pompuan suke style2 skg ala2 korea
aku x penah beli online. x minat nnt jenis kain panas @ kasar @ lain dpt x sama ngan dlm gmbr. baek gi kt jusco ke.. hehe leh jalan2 cuci mata skali. wooot wooot

Shaofie said...

bb ngong.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...