Para Pengikut :)

Tuesday, December 7, 2010

Lelaki Pakai Jam Tangan, Seksi? Betul Ke?


Tentang Lu O'lls yang minat pakai Jam Tangan.
Jam Dinding tak termasuk.

Lelaki pakai Jam Tangan itu Seksi?
Betul ke?

Aku baru je kehilangan Jam Tangan. Memang rasa kekok bila tiada jam dan tak dapat nak tengok-tengok jam dah. Terpaksa refer jam handphone. Rasa tangan dah 'bogel'. Jam tu memang penting sebab masa itu sangatlah emas. Jam aku bukanlah warna emas ye, cuma silver je. Bagi aku, pemakaian jam amatlah penting tapi seksi ke bila pakai jam? Kalau tak pakai?


Sumber di godek dari Google.

Ini bukanlah iklan Seksi 18SX tu. Maksud seksi aku tuh adalah nampak lebih tampan, berketrampilan, segak dan disiplin. Aku dah gila nak beli jam baru ni. Lu O'lls rasa-rasalah, Lelaki pakai Jam Tangan tu seksi tak? Mintak pendapat dan pandangan masing-masing. Jom share.

Coklat itu Menawan.

20 Babel:

EmanCloud said...

x tau ar bro. tapi aku pakai gelang kraf je. kire tangan rase x kosong.. laen org laen pandagan tul x?

ecahmiaishika said...

seksi guys on da floor~~tapi aku suka taw tgok~~Nmpk stylo milo bro

~ch@wi~ said...

bg aku la..mmg nmpk seksi pon. (aku bkn gay.hahaha) aweks2 pndg woo..tmbh2 lg kalau jam kita mmenyerlah..hohoho

Shaofie said...

eman : tol tuh. dulu aku slalu gak pakai bangle, tapi skrg dah malas. hehehe.

ecah : klu aku pakai, stylo tak? seksi tak? hehehe

chawi : menyerlah. woo. hehe. hebat gak kalau menyerlah, nak nak pulak warna cerah, putih, hijau. perghhh

the c0lourfull m0nster said...

seksi ke?
x sgt la..
tp bg fana,nampak kaum laki yg pakai jam ni lebih smart..
nmpak korang ni lbh style la..

kai azmier said...

rasa2 aku la.. ikot jam jugak.. kalau jam budak2 cm ben 1o tuh takde nampak seksi.. haha

Your Humble Servant said...

It's more than function than form la. Kalau tak de watch, memang susah sikit bagi saya la. haha apa boleh buat, dah biasa hehehe

Kembang Perawan 3288 said...

pndgan pmpuan : x seksi. biase2 aje.tp kne pki lah... rse x macho plak.

Kian Fai said...

I am more sexy =) lol

emma emon said...

tak seksi..tapi nampak stylo..nampak macam guys yang pakai jam menghargai masa laa..^^

fairusmamat said...

Aku ada 3 jam.. So aku terlebih seksi ke? :p

Shaofie said...

fana : haha. tak seksi enh? ok. style pun jadilah . hahah.

kai : jam ben10 nk buat ape? pakai jam power rangers r best. mantap.

YHS : me too. i cannot live without watch. rasa cam apart of my body lost already.

bb : aku punye jam dah mati. oh no!

kian : ya lah tuh. hahaha.

emma : kami kaum lelaki memang menghargai masa. hahaha. masa itu sangat emas.

fairus : 3 jam? pakai kat mana nak seksi? satu pakai belah kanan, satu pakai belah kiri, dan satu algi pakai kat tengkok. haaa. seksi dah. hahaha

Eda said...

laki yg pakai jam tgn mmg nmpk elegan..

eh, elegan??...sgt macho!!..hehe

yg tak pakai nampak macam tak mementingkan masa..

itu pendapat saya..;-)

Ain Zulaikha said...

tak seksi, tapi nampak howtttt gituwww

Shaofie said...

eda : elegan. wow! lain orang lain pendapat. tapi memang masa itu penting. bukan untuk fesyen tapi untuk keadaan jam tangan ni.

ain : perghh!! hottt pulakkk.

ieqa said...

dulu selalu pakai jam, rase pelik je kalo tak pakai.
lepas dah rosak, malas dah nak beli yang baru. sekarang dah biase tangan 'bogel' tak berjam. hehe

Shaofie said...

hahaha. kalau dah terbiasa takpe ieqa. ni baru je tak pakai dua hari, dah rasa lainnn..

Kembang Perawan 3288 said...

nak baru ke. hehe pow ayah ko. ak x de duit. wink wink

Shaofie said...

hahaha. time kasih ye b

Pemilik Blog said...

bro.. aku mmg x pakai jam tgn.. tp org selalu ckp aku seksi..

jom ke blog aku.. http://blogmacammacamada.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...