Para Pengikut :)

Tuesday, December 7, 2010

Jantina Pun Tak Diketahui? Biar Betul?


Di suatu petang yang damai;

Abang : Adik, tepilah sikit. Abang nak main bola ni.
Adik : Abang ingat, ni kawasan abang sorang ke? adik pun nak main.
Abang : Adik ni lelaki ke perempuan? Mana boleh main bola?
Adik : Abang ingat, abang tu lelaki ke?
Abang : Ye lah, dah abang boleh main bola. Lelaki lah tu.
Adik : Kalau macam tu adik pun nak main sama. Adik pun lelakilah.
Abang : Adik perempuan lah.
Adik : Jantina pun tak tahu abang ni.

---Bergaduh je dua beradik ni, 10 minit kemudian---

Adik : Dah puas ke main? Cukup ruang?
Abang : Kenapa? Adik tak puas hati ke?
Adik : Adik cuma tanya je. Abang yang tak puas hati dengan adik.
Abang : Abang bagi tahu mama kang.
Adik : Bagi lah tahu, macam la mama dengar suara abang tuh. Jerit sekuat hati!!
Abang : =.=". (Mama dengar ke?)




















Yang itu Abang, Yang itu Adik.
Jangan gaduh-gaduh yea.

11 Babel:

m i m i said...

lawak!...haha

FaRaH AiN said...

haha. comel. gaya mcm org dah nak jadi ayah tga tggu bini due date je.
haha

FaRaH AiN said...
This comment has been removed by the author.
Shaofie said...

mimi : time kasih mimi.

awak : ehem! mcm tau tau je.

AFiQBooM said...

sopi senget...sewel tol...hahaha

kai azmier said...

kesah bedasarkan pengalaman kew? hahax!

Shaofie said...

afiq : baby dalam tu mmg senget. dalam perut kan. adoi.

kai azmier : belajar dari pengalaman orang. hahah.

Amirrah Zawani said...

comelnya kembar.. :)

Mr. Shah said...

yang ni lawak! hahaha :D

Anna Da Lady said...

Nice story telling..Hehe..Lawak sgt...Mula2 baca rasa 'pelik' pun ada..Nape taktau jantina plak..rupa-rupanya..pandai awak ye...

Anna Da Lady said...

Nice story telling..Hehe..Lawak sgt...Mula2 baca rasa 'pelik' pun ada..Nape taktau jantina plak..rupa-rupanya..pandai awak ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...