Para Pengikut :)

Saturday, December 4, 2010

Ministry of Moment : Just Like contest!


Ni bukan tagged Contest, Tapi Contest Giler Tak Percaya!

And My Favourite Part is.
Ok. Jangan Terkejut.
Mereka dah Bernikah.

Gambar yang digodek dalam Album 'Contest' di FanPage Ministry Of Moment . Terlalu banyak yang menarik dan Amazing kata omputih. Nak pilih semua, kata tak ikut syarat pulak nanti. Jadi jom kita lihat apa yang menarik tentang gambar diatas nun;
  • Itu bukan sekadar tangan satu pasangan, itu juga merupakan ikatan sah yang melambangkan mereka adalah Sang Arjuna dan Sang Juwita yang telah disatukan.
  • Tiga jari kanan perempuan yang membalas pegangan dua lagi jari kiri lelaki membawa maksud "I Love You dan Till Death"
  • Dua tangan inilah yang bakal memimpin masa depan dan mencorak langkah anak bangsa.
  • Apa yang penting? Anda lihat bukan dari sudut luaran tetapi anda kena lihat seperti instrumental in the creations. Bermain irama dalam persepsi persekitaran.
  • Dua tangan ini juga merapatkan tali persahabatan, tali persaudaraan dan sekaligus menutup jurang dan "cakap-cakap" orang ramai.
  • Dan akhir sekali, tangan ini jugalah memberi keserasian dalam membentuk inspirasi kehidupan.

Ok. This is Contest invited by ar tu de ow tu de e
Tapi Organized by Ministry Of Moment

This Contest will be end today@midnight

Anyone can join!
Terms and Condition click here.

Thanx Kak Roe.

3 Babel:

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

eh,eh,ni contest ape neyh?xpaham lorh...

yang "i love u till the death " tu emg betul ek?

Shaofie said...

inchik pipi : contest ni pasal like kat fanpage dia, pastu pilih satu gambar dkt album'contest' dia. n buat satu entry kenapa awak suka sgt gmba yang awak pilih tuh. hehhe. hadiah rm2000.

yg quote "i love you and till death" tu reka sendiri. tapi macam kena je. hehe. tapi i love you tu rasenya betul.

roe233 said...

oiytssss.. tayah lah KAK! hehehe..

nice entry! i love it :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...