Para Pengikut :)

Tuesday, December 28, 2010

Beza Antara Aku Dengan Fatin Liyana? Tak Banyak Pun.



Fatin Liyana Oh Fatin Liyana. Ekau sonyum macam mano pun, eden totap cair. Ok. Sabar Sopi Sabar. Bila aku check antara aku dan dia, tak banyak rupanya perbezaan kami. Tak percaya? Jom check it out!




Kan? Banyak je persamaan kami. Kalau nak diikutkan kami belajar bersama, tapi apakan daya, tiada jodoh diantara kami. Ok. Itu tipu. Jangan percaya. Namun, ada la beberapa benda ketara yang make us so different. Huh? Nak tahu lagi? Scroll lah ke bawah.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Kan kan? Ape yang kan? Ok. Aku suka je sakat si Fatin Liyana ni sebab dia menjadi pujaan ramai orang di serata dunia. Walaupun dia jauh di mata aku dan berbeza dari jantina, tapi ada satu lagi yang membuat kami same in common. Ish, macam berjanji pulak. Nak tahu apa?






Pegang rabbit pun masih comel kan?



Rilek-rilek. Santai-santai.

9 Babel:

suka cartoon said...

memang comel pun..

~Princess Nasuha~ said...

she always comel,.. =)

ecahmiaishika said...

hahahaah~~~~~ko ni....ad ag perbezaan ko ngan dia la~~ko pasan~~~hiii

y-A-n-A said...

hahaha.. macam angau dah tu.. :DD

~eZmALiZa~ said...

haha... :D ko gi bezakan dgn fatin liyana tu watpo??mmg la byk bezanyer..hahaha.. :D

tp dye mmg cute kan...wow!

nYomeL said...

hehehe! lawak la entry ni..

btw, fatin liyana mmg cute!
entry ni pun cute! ;)

raziellia said...

sengal jerp ! haha
tapi fatin liyana mmg cumil n cantekk..
yg pmpn tgok pon cair nih..
*bkn lesbian naa..
haha

afiqah said...

HAHAHA. Ini mmg sengal.
tapi mmg cool ah kan.
Fatin Liyana 2 ah kalau gitu.

Fatin Liyana said...

ok ini entry sgt comel

thumbs up ;)

p/s - thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...