Para Pengikut :)

Wednesday, December 22, 2010

Pengumuman Penting Bagi Semua Bloggers.


Sekarang aku dah masuk new semester. Untuk itu, aku nak mintak maaf kalau aku lambat update atau tak update langsung. Faham-faham je la. Kolej dengan fakulti pun jauh. Sibuk dengan thesis lagi. Aku nak mintak maaf banyak-banyak kepada Bloggers yang sertai blog privasi ini. Kalau aku kelapangan aku akan update, jangan risau. Diharapkan doa dan dorongan daripada Blogger sekalian dapatlah aku meneruskan hidup di semester ini. Jangan lupa sertai contest aku kat atas tuh. Ok?

9 Babel:

apezs shah said...

selamat kembali yea..;)

Syafiq Rosli said...

all da best 4 new semester

Wyna Nubies said...

good luck abg :)

Chaiyokk Chaiyokk!!

efa said...

good luck yerp :)

afiqah said...

new sem new spirit. ;)

farahaminudin said...

same la..x lme lg nak msuk semester bru jgak

sarah honey said...

selamat memulakan sem baru je...sarah pun tunggu masa je ni....hurmmm

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

all the best

Shaofie said...

thnx semuaaa!!! happy sebab korang support..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...