Para Pengikut :)

Monday, December 13, 2010

Maafkan Aku, Jika Aku Membebankan Semua!


Kadang-kadang tak semuanya indah belaka. Langit pun tak selalunya cerah. Ada mendung dan ada kala hujan. Setiap hari, aku asek memikirkan "apa yang telah aku lakukan?" dan "adakah cukup untuk dunia menerima aku?". Bukan aku tak menghargai, cuma aku merasakan diri aku tidak cukup untuk menjadi manusia yang berguna. Menghabiskan segala duit, dan langsung tidak memikirkan masa depan. Apa yang aku dapat? Tiada. Terima kasih kepada pemberi semangat. Bukan seorang, tapi berjuta. Mereka bagaikan menerangi aku dalam kegelapan. Memimpin aku untuk tidak tersalah pilih jalan. Malah menolong aku ketika aku rebah. Terima kasih. Maaf kerana entry dan Maaf, Aku low self-esteem.

7 Babel:

afiqah said...

kenapa ni? u tak bebankan sesape lah. tapi kdg kala, dgn maaf. boleh menenangkan hati u :)

Eine Frau aus Botnang said...

Take it easy Shaofie. Hidup ni macam biasa lah ada pasang surutnya. Take care ya!

syamimi ishak said...

idup ni x semestinya sdey slalu
mcm roda la kejap kat ats kejap kat bawah
klau ad probs don't worry
Allah always there 4 us :D

magnoliapert said...

Hidup harus kuat ^_-v

http://magnoliapert.blogspot.com/

My Bloggie ! said...

nobody perfect oke. akui kesilapan kita tu 1 care kita nak berubah dari satu tahap ke satu tahap yang lain. dari yang buruk kepada yang baik :)

Shaofie said...

terima kasih semua.

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Awaitnya plak adik akak ni..? Sapaaa buat? meh sini akak babab!

Kedukaan, kesedihan mengajar kita erti nikmatnya kegembiraan dan kesenangan..kerana selalunya bila bahagia kita sedikit terlupa akan duka.. Don't be too sad..cheer up!smileeee!!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...