Para Pengikut :)

Wednesday, December 29, 2010

Hana Kimi Sebenarnya Bukan Hana Tajima?


Hana Tajima tau, Bukan Hana Kimi, atau Hana Lulu. Tak kenal ke? Alahai. Orang dok kaitkan dengan si Yuna tu, si Hana Tajima lah nama dia. Aku pun pada mulanya tak kenal. Ingat orang jepun mana lah tadi, rupanya, hambik kau, Pereka Fasyen lagi. Kalau fesyen style berhijab ni, memang sesuailah kalau dikaitkan dengan nama Hana Tajima. Ok, Takde kena-mengena pun.


Aku start kenal Hana Tajima ni pun dari Yuna. Kalau Yuna tak introduce, tak kenal maka tak cinta lah aku kat Hana ni. Oh. Aku baru google nama dia sebenar. Hana Tajima Simpson. Pergh. Tajima tu from her dad side which is from Japan and Simpson tu from her mum side. Dah 4 Tahun dia masuk islam. By the way, design dia sangat cantik dan menarik hati. Tapi, bile pulak nak design men's outfit?



Siapa Suka Hana Tajima Collection Angkat Tangan?

3 Babel:

Kembang Perawan 3288 said...

yer aku angkat kaki. ahaks.
lawa

~Princess Nasuha~ said...

I like HANA TAJIMA very much,.. she is my style inspiration,.. =)

nub said...

gahahha... hana lempoyang tadak??


hahak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...