Para Pengikut :)

Sunday, December 19, 2010

IPad Itu Seksi. IPad Memenuhi Ciri Elegan.


IPad, IPad Oh IPad! Tahu tak apa itu IPad? Dulu aku ingat benda ni macam permainan atau barang ape entah. Bila tengok sekali imbas, first impression, Pergh! IPad. Nak IPad.


IPad ni lebih kepada touch screen just like Apple phone. Cuba bayangkan kalau laptop anda flat screen dan tiada keyboard, hanya perlu touch di screen je, haa. itulah IPad yang aku maksudkan. Peningkan imagination cam tu? Ok. Kenapa IPad menjadi idaman aku? Senang je, sebab dia easy going, portable, dan boleh akses dekat mana-mana pun. Ringan dia macam boleh baling Frisbee lah!

Kalaulah aku ada IPad suatu masa nanti..

Konfirm-konfirm aku blogwalking guna IPad dah! Tapi kita kena jaga dia macam kita jaga IPhone tau. Kalau pecah, memang automatic rosak. Masalah la kalau nak baiki dia. So pakaikan dia casing. Ape lagi? Jom kita ber'IPad'. Anda Suka? Klik Like.

6 Babel:

afiqah said...

Ipad ni mahal oh.
nak satu. haha

Shaofie said...

boleh fiqa. ameklah kat gamba tuh. hahahaha.

Kembang Perawan 3288 said...

oke x sabar nak kerja. 1st gaji aku terus nak beli. hehe. laptop ni bagi ja adik aku. cikgu x guna laptop. guna ipad

Shaofie said...

mantap b.

ezhan_artwork said...

aku mmg dh lama minat iPad ni. klau ikotkn dh nk beli. Tapi bila dgr rumors yg ipad 2 nk kluar Januari nnti. tros cancel. haha. tunggu yg baru

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Pnh tgk samsung galaxy tab?canggeh gak..more stable..ipad pn ok..cuma agak busau sikit..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...