Para Pengikut :)

Thursday, January 13, 2011

Nasib Baik Fatin Liyana Tak Privasikan Blog Dia.


Selamat tengah malam semua. Kesuntukan waktu untuk aku create entry baru. Sibuk menyiapkan lab work untuk pokok balak aku tu. Ok. Jom kita bincangkan satu topik ni. Tiba-tiba aku terkeluarkan drastik dari kepala tentang topik ni.


Anda rasa macam mane? perlu atau tidak privasi dalam penulisan blog ni? Kadang-kadang terlalu privasi sangat, orang tak nak baca, tapi kalau terlalu tidak privasi pulak, nanti orang kata exposed giler. So, jawapannya dari anda semua. Anda blogger tersayang Blog Privasi ni. Apa kata share sikit. Joom.


8 Babel:

Tasha said...

nak tumpang promosikan blog make up i. and kalau ada student2 UKM nak make up, ai ready for it. like~


http://natasha1987-makeup.blogspot.com/

nub said...

hanya "adik" ku yang privasi..muahahha

Shaofie said...

nub : adik hang? aku pukoi kang. tak pahamm..

Rozuan Ismail said...

tak perlu kot..wat pe nak prvasi..bikin menyampah je..nak wat blog tapi nak privasi..baek wat diari je..

Shaofie said...

rozuan : tol tu.kdg2 orang rasa privasi tu penting. ikut jugak mood masing2. heheh

Shag said...

Tak perlu privasi sangat. Kalau setakat nak cover sikit sikit okay lagi. Kalau nak privasi semua better tak payah ada belog. Beli diari tulis dalam tu. Nahh, itu privasi!

Dan, jangan pula terlalu tidak privasi. Ayat macam salah! Sebab nanti boleh timbul fitnah. Kongsi mana yang patut. Jangan terlalu excited bercerita sampai bukak pekung orang. Hehe.

Shag punya belog setakat ni 50% je kot privasi? Entah! Haha :P

HEROICzero said...

kalau rasa benda2 privasi, p tulis kat belog tu kenapa. keh3x

HEROICzero said...

I mean, come on lah people. sesetengah orang tak tahu apa yang mereka perlu privasi dan tidak. bila rasa 'dicabul' mula lah melenting. please, get a life.

pEace! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...