Para Pengikut :)

Saturday, January 1, 2011

Contest fesyen Untuk Semua



Contest dari Cik Shida


Syarat-syarat penyertaan seperti berikut:
(1)* buat entri tentang contest ini dengan title "Contest fesyen Untuk Semua" dan letak banner sekali disidebar.
* letak sekali picture yang telah disiapkan untuk mendapat komen dari rakan blogger lain.

(2)follow blog esya dan blog shida (jika sudi)

(3)anda boleh tag 5 orang rakan anda =) *bagitahu rakan yang anda tag!

(4)apa yang harus anda buat adalah :
* tangkap/snap picture anda "sendiri" seperti ala-ala model.
* picture pun BEBAS tak kesah lah walaupon separuh badan
* anda juga boleh edit picture itu mengikut kreativiti anda sendiri
* berfesyen/berposing yang menjolok mata akan dibuang dari senarai peserta contest dengan serta merta.
* dress dan aksesori adalah BEBAS
* nak letak URL blog anda pun boleh dalam picture TAPI mestilah dikecilkan size font supaya tidak mengganggu picture anda

(5) setelah siap 4 syarat diatas,sila hantar link entri anda ke blog esya klik sini dan juga perlu isi butir-butir berikut dan emailkan ke c.kami@rocketmail.com



Dan Picture aku adalah;

Amacam? Boleh Jadi Balak Fatin Liyana tak?

Tagged 5 Pengunjung bertuah;

Maklumat Lanjut di sini.

13 Babel:

nurana nizam said...

BOLEH BOLEH ADA BAKAT HEHEHE :)

Deeyaudeen Sabri said...

boleh boleh ! haha.. nnt aku amik eh tag tu.. :D

nub said...

suka betoi na ang kat fatin liyana..haha..

sulu ceq sma skola rendah ngan dia, sepelet2 jaa time kecik2..hahha.tapi dia mang pandai begaya laa...patot ang minat naa...smoga ang bejaya kawen ngan dia..ahha


woit aku manada gambaq2 posing model ni..aku mengambik gambaq model ada la...nanti la aku p posing.hahaha

Shaofie said...

nub : ko satu skola dgn dia? betoi ka? ang jgn nk kelentongg... dia ramai peminat la mne mungkin dia nak kawen dgn aku...sedih jee..

diamuslima said...

fu yooo.... boleh jadi model majalah ni.. hehehe

Kembang Perawan 3288 said...

malu nye nox.. aku xde pic ala2 model gitew. jap korek2

shida saje said...

shaofie thanks sudi join contest shida dan esya =)
semoga berjaya ok..jgn lupa promote en3 myb leh mng top komen ~
p/s: jgn lupa anta butir2 yang dperlukan kat email yg dberi =)

misz FaTiN said...

gudluck la shaofie.. =)

shida saje said...

list contest dah kuar ..jom tengok dan komen sape yang tersenarai =)
> http://duniakushida.blogspot.com

meaw said...

gud luck eh dear....meaw pon join jugak....

http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

NUR AIN AZMAN said...

GOOD LUCK dear

aen pun join gak

wish me luck ya

thanks dear

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

| r i E n | said...

Jalan2 singgah contestant "Fesyen untuk semua".. Join gak ehhh...
NICE pix..ada saingan ni..hehe
Good Luck ea.. ;)

http://adengrien.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

kalo FREE, view la...x bayar pun kalo tengok!! TQ ;)

shida saje said...

salam singgah..shida ade update tentg contest untuk terakhir kalinya jom baca ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...