Para Pengikut :)

Sunday, January 16, 2011

Aku Suka Fatin Liyana Pakai Baju Kain Cotton.


Tengahari yang indah tengok awek cun. Pergh. Cuci mata sambil buat assignment. Jangan terasa bagi awek-awek diluar sana. Anda semua cantik dimata aku. Lagi kacak kalau pakai baju kain cotton.


Kacak Luar,
Kacak Dalam,
Kacak dengar sini.

Aha. Cerewet kan aku ni? Bukan apa. Aku memang suka tengok perempuan atau wanita memakai baju kain cotton. Eh, betul ke aku sebut tuh? Janji ade cotton. Tak kisah lah English cotton ke Japanese cotton ke Zimbabwe cotton sekali pun, manis je kalau pandang. Patung display kat kedai pun nampak cantik kalau disarungkan baju kain cotton. Giler bernafsu. Nampak ciri kemelayuan lah. Scroll lah bawah kalau berani.












Tak tahu nak cakap ape dah.




Nantikan jawapan Malam ini.
Klik Gambar untuk Baca Telenovela.


2 Babel:

atieNOTHING said...

senyummmm~~

gaa..kak fatin mmg lawa glewpp 8D

nub said...

haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...