Para Pengikut :)

Monday, January 3, 2011

Angau Fatin Liyana, Irene Marcello Dengan Ana Raffali. Pakej Perkahwinan Lengkap.


Pagi tadi sehingga petang berakhirlah sudah program karnival perngantin di Stadium Shah Alam. Aku pergi memang ada banyak pengalaman menarik. Orang ingat aku pulak yang kahwin walhal pergi mencari untuk orang lain berkahwin. Habis. Memang aku survey untuk kahwin terus tapi beri peluang untuk orang lain yang memerlukan je. Tapi memang banyaklah aku pelajari. Dari hantaran ke pelamin, slimming beauty pun aku join tadi. Dan banyak lagi.

Tekun Bukan? Mencari Kad Perkahwinan.

Antara Kad Perkahwinan yang aku impressed tapi tak suka.

Ini namanya pelamin kecil tapi seat gedabak!

Patung Statik. Colour Grey!

Penat berjalan kesitu kemari. Tester catering sana sini. Cari videograper dengan photographer berpengalaman untuk tanya pengalaman je bukan package perkahwinan yea. Tiba-tiba ternampak gambar ni;

Kenal tak?

Lebih kurang gambar ni dekat Blog Irene.

Pada mulanya, aku memang nampak macam FL. Fatin Liyana lah. Dah memang angau. Pastu ade abang booth tu kata;

Abang booth : Kenapa? Kenal ke?
Aku : Kenal.
Abang booth : Ha, dia blogger terkenal.
Aku : (dah agak mesti FL)
Abang booth : Kenal Irene Marcello?
Aku : Err, bukan FL ke? Mak aih. Muka sepesen. =.="

Rupanya muka Blogger ni lebih kurang sama je. Putih gebu. Ingat FL punya bf tadi, baru nak lepas geram. Nasib baik Irene Nadia Marcello. Tapi not bad lah!. No wonder people like her became so famous amos. Ada lagi seorang putih gak. Aku tunggu je dekat pentas. Ana Raffali.


Time dah almost 5pm. Dia masih tiada. Bila aku nak exit keluar, memang nampak dia pun exit. Memang terkejut beruk lah. Bila dah dekat dengan dia, rupanya dia di escort oleh makcik RELA untuk ke tandas. Aku pun tunggu dekat luar tandas untuk bergambar dengan dia. After that;

Aku menyesal sampai ke sudah. Memang teruk aku punya angau untuk hari ini. Sampai sekarang lagu "Kalau Berpacaran" dan "Tolong Ingatkan Aku" asek berkumandang je dekat bibir ni. Tak boleh stop. Aku frust sangat tak dapat bergambar dengan dia. Lain kali...


10 Babel:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

semoga nanti bertemu jua...
ade jodoh xkemana...
ceceyyy~ =p

nub said...

gua suport lu laa!!!


hahahaha

Shaofie said...

LMM : hehe.thnx.

nub : sokong pe bro? kau pun minat Ana Raffali ke?

nabila izyani said...

cop jadi pengapit pompan.. hahahhaa

Kembang Perawan 3288 said...

dia mmg irene pon lah.adei angau gila la ko ni.nnt jmpe FL okeh kalo ade masa.

Shaofie said...

bella : suka aje jadi pengapit pompuan. hahahaha.tggu bella kawen dulu.

bb : dia dah nak balik indon. tggu je laaa...

tyka dins said...

cik sopi, ana raffali kakak arif musyid. kenal kan ? bersebelahan dgn rumah aku betul2 dkat au5 ni ha. marilah jenguk kalau ko dah angau kat dia k . :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

hehe. pic tsesat nih :P

shahfazrie said...

hehe mcm kenal jerk gmba.. agak2 sape la abam booth tu..
www.shahfazriemiskon.com

❣ elly ❣ said...

wow...fanatic nye dgn fatin liyana...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...