Para Pengikut :)

Thursday, November 4, 2010

Suka Bila Dapat PhD.


Lawak tak bila dengar;
"Blogging till get PhD" ??

Aku boleh katakan itu boleh jadi satu Quote.
Bukan apa.
Aku tengok ramai yang hebat-hebat dalam
tulis,menulis bab-bab blog ni.

Cuba bayangkan kalau satu universiti terkemuka
di Malaysia ni,
menawarkan Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian (Blogging).
Apekah?
Sounds great.
Macam senang nak score A.
Assignment pun pasal Blog.
Memang Blogger tu boleh kaya dan terus kaya.
Lepas tu pulak teruskan belajar sampai PhD.
Perghh. Kau ade?
memang aku pun nak grab.
buat double Degree.

Itu Angan-angan.
Itu pun kalau ada.
Aku ni pun belajar pasal blog baru tahap Sijil.
Belajar lah lagi.


Awak nak ber'Blog' sampai PhD?

1 Babel:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Tapi kalu pilih topik pasal blogging maybe bule diperkembangkan tuk phd..kaitan dunia IT..

p/s: alangkah bahagiaaanya kalu ini yg bule jadik area of interest phd akak ni..aman dunia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...