Para Pengikut :)

Thursday, November 11, 2010

Cerita Kreatif.




Pertandingan dari Ben Ashaari


Cerita Kreatif Bermula dengan;


" Selamat Datang ke Blog aku yang tak seberapa tapi macam
Teratak Mahligai Beradu" kata kucing comel kepada blogger yang baru
sambil lemparan senyuman yang menawan.



Kepada blogger haruslah anda melemparkan senyuman yang lebih
daripada kucing tadi. Tapi Jangan Senyum Kambing. Pakai Braces untuk
keselamatan, baru blog anda mashukk.Baru ramai awekss.



Ok. Seterusnya, Blogger haruslah pandai bekerjasama dengan sesiapa
sahaja tak kira dia tinggi,gemuk,panjang,pendek. Janji boleh bekerjasama.
Bak kata Wonderpets; "Apa yang penting, KERJASAMA"



Kalau ada orang yang susah tu, tolonglah dia. Nak naikkan
traffic ke, nak mintak cari template baru ke. Janganlah
mengambil kesempatan dengan orang yang kecil. Walaupun berbeza
bangsa, jangan dilupakan orang yang masih muda.
Amboih, berpantun pulak. Ewah.



Elakkan daripada tidur secara drastik ye wahai blogger sekalian.
Walau macam mana hebat sekalipun blog anda, jangan abaikan
kesihatan dan tidur mesti cukup. Kalau dah asek berblog,
konfirm tidur berdengkur satu hari tak ingat dunia.



Bila dah settle semua traffic, template dah cun,
shoutout pun dah cantik, pe lagi, tengok dari jauh la,
berkenalan dengan blogger lain. Time ni boleh rilek-rilek sikit sambil
makan McD semalam pun ok gak.
Lek lek lu, chill-chill beb.



Sekarang bila dah bosan, dan kering idea tu,
asek kita komen orang, penuh box kita je yang komen,
tunggu dorang pulak yang komen.
Haa. Komen jangan tak komen.


" berbulu la aku tunggu korang komen, nak shave lah "


Sekian;


Jom sama-sama serbu blog Ben Ashaari sekarang! dan apa lagi, jom la Vote! Tolong-menolong amalan mulia. Jom Jom Vote! See ya when I see ya! Thanx Abg Ben dan U guys!

14 Babel:

arbivirus 3288 said...

sume engko masuk kan kan. jom movie

Shaofie said...

bile nak tgk movie same?
hampeh.
aku nak masuk lagi contest.

eezance said...

salam kenal.. :)
tq sudi dtg melawat blog sy.. follow kamu..

Lelaki Ini said...

chaiyok2!

miya said...

gud luck yah!! dah follow awak:)

CekLa said...

jalan disini, jom undi cekla dalam contest cerita kreatif BA!

nur said...

menarek
ALL IN ONE

Mashitah said...

hehehe,...dah komen dah ni,.gi shave,..gi shave...gud luck (^_^)/

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

good luck ye...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam..

best of luck...

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

ms ayu said...

best2...gud luck!!!

anamizu said...

bes3!!
dah vote!
gud luck tau! ^^

Vinnie said...

hi, gambar-gambar yg u letak semua comel-comel...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...