Para Pengikut :)

Friday, November 26, 2010

Saya Suka Blog Awak La!


[image[2].png]
Program Main-main dari Abang Ben. (haha, jangan marah!)

Seronok beb bila Abang Ben ni selalu buat contest yang luar biasa. Itu bagi aku. Kelainan dia membuatkan aku selalu ke blog dia untuk baca info pasal blog dia dan banyak tips. Ok. Jangan merepek. Jom layan Program Main-main Cuti Sem ni.

5 Blog yang selalu aku terjah dan selalu sangatlah aku baca. Tak pernah missed!

  • Antara Tempoyak dan Spatzle.
Blog #1 kegemaran aku.
Sebab utama : suka baca pengalaman orang melayu berkahwin dengan orang Germany
dan berkongsi kegembiraan anak-anak serta rutin harian.

  • *G.R.E.E.N GREEN G.R.A.S.S BY T.H.E RIVER*
Blog #2 Kegemaran
Sebab utama : Kehidupan di Norwich. Dan kekepohan anak beliau,
Dang Kpochi. Suasana di sana ketika melanjutkan pelajaran di peringkat PhD.

  • HentakBelipat dan PetiSuara.
Blog #3 Kegemaran.
Sebab utama : Perkongsian blog antara si lelaki dan si perempuan.
Uniknya kerana banyak fashion yang cantek dan menarik hanya dengan
kreativiti sendiri. Tidak ketinggalan juga fashion kaum lelaki.

  • ...
Blog #4 Kegemaran.
Sebab utama : Pengarang jantung. tiga dotted. unik.
cute, comel. Suka omelan dan bebelan dia.

  • Ezhan-Artwork.
Blog #5 Kegemaran.
Sebab utama : Header dia sangat gempak.
Banyak ilmu yang dia kongsikan dan Good in Blogging.
Ada tips dan cerita menarik.
Jom Melawat : Ezhan Artwork.

Aku tahu cerita blog ini tentulah daripada
Abang Ben.
Sesiapa nak join boleh ke
Terima Kasih Abang Ben!

12 Babel:

ezhan_artwork said...

hoho blog aku pon tersenarai. toce toce. thank you so much. *terharu kejap

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Uwaaaa...tangkap nangeh niii..sob sob sob..terharuuunyeee..!

tenkiu tenkiu sopi..nnt akak kasik ole2 besaq punya yaa..ngangaga..:)

Eine Frau aus Botnang said...

Shaofie dear, akak turut terharu, tak terkata dah ni. Vielen vielen Dank Terima kasih banyak2. *tiba2 rasa malu tersipu2*. Take care!!

Lelaki Ini said...

wah
tahniah pd mereka!!!
besh sgt2!!!

Shaofie said...

ezhan : hehe. aku sukegiler header kau. hehehehe.

kak sufeenan : nak jadi babysitter dang kpochi boleh? hahaha.

kak fasha : wah! vielen vielen dank. take care juga kak!

lelaki ini : haha.

arbivirus 3288 said...

pengarang jantung.SAH.wink3.tahniah dik

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

lepas ni nak terjah blog diorang lahhhh... rasanya blog diorang mmg hebat-hebat belaka yee

Shaofie said...

bb : ape yang sah? ape ape? naikkan traffik je la.

afzainizam : blog mereka semua tu memang hebat belaka.jom terjah!

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Nak jadik baby sitter..?kecik tapok tangan akak ni..stadium wembley akak tadahkan..!hahah...

haruish appi dang kepochi kalu unkel sopi yang jaga..kemain galak laaa dia membuli!errr..tapi terdaya kah nak layan karenah dia..especially time dia grumpy?

ini budak kalu time angin naik kepala..topan tornado pun surrender..!hehehe..

Shaofie said...

kak : haha. meh saya ajar dia kimia. mungkin dia interested dan terkesima nanti.

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Ha elok tuh..sok2 senang dia nk jadik dokter..katanya laaa..:)

Cik Gallus Gallus said...

akan di terjah blog lain ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...