Para Pengikut :)

Sunday, November 28, 2010

Misz Nina Datang Blog aku? Oh No.


Artis Minggu ini.
"Bosanlah Entry Pasal Artis" kata pengunjung.

Rilek-rilek. Memang bosan pun. Tapi dalam penulisan kita kena varietykan entry kita. Terlalu cerita pasal diri sendiri pun boleh bosan juga. Ok? Jangan sedih-sedih. Senyum sikit. Naa, kan comel tuh. Dah-dah. Minggu ni aku nak cerita artis favourite aku yang lain. Siapa tak kenal dengan MiszNina.

" tell me, what chu, what chu, waiting for "

Mizz Nina - What You Waiting For MP3
hello readers;

Nama asal beliau ialah Shazrina Bt Azman. Nama komersial pulak Misz Nina. What I like bout her? Ok. Aku suka pipi dia yang chubby tu. Memang comel. Sebelum tu, Misz Nina ni berasal dari kumpulan Teh Tarik Crew. Aku pun tak berapa dengar sangat lagu dalam group ni. Bila meletup single hit dia "What You Waiting For", baru aku tahu yang dia Pure Malaysian. Not Bad. Sambung balik tadi. Dia ni macam gifted. Dah popular habis walaupun dia dah lama menceburkan diri dalam dunia seni. Hit dia yang terbaru dengan tunangnya, Noh Hujan memang favourite rakyat Malaysia. Betul tak Misz Nina?

" Diam tanda setuju, Love you Shaofie "


" Senyumanmu igauanku
Tiada yang setandingmu "
tersenyum bila dengar bait-bait ini.

3 Babel:

Ain Zulaikha said...

haha samala.. ingatkan dia ni org salleh-salleh... rupanya dia pure maly kan.. huhu..

sebb tgk vdo klip dia tu la ..

Shaofie said...

ain : tol tuh. rupanya truly asia. haha. malaysian lagi.

the c0lourfull m0nster said...

oh no!
mizz nina dah betunang ngan noh!
:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...