Para Pengikut :)

Wednesday, November 17, 2010

Kids And Baby Photo Contest.


Jom Layan Contest ini.
Contest Gambar lagi.

Aku dapat tagged contest ni daripada Xila. Seorang blogger hebat lagi cun di alam maya ini. Kalau nak berkenalan dengan dia, click nama dia. Pasti dia akan membalas perkenalan pertama Lu O'lls tu. Cukup. Jom sambung balik. Ok. Macam biasa ini contest berangkai. Penganjur dan sumber utamanya adalah Safiyyah Osman, Wife-To-Be. Syarat dia sungguh mudah dan senang.

  • Menjadi Follower di Blog Wife-To-Be.
  • Tagged 8 orang untuk menyertainya.
  • Letak Banner Contest di sidebar.
  • Lu O'lls mesti sertakan satu gambar. Tidak kisah gambar anda zaman baby, zaman anda budak budak, gambar adik anda , gambar anak anda, atau gambar anak saudara anda sekalipun.
  • Selepas siap, hantar link entry ke komen Blog Wife-To-Be.
  • Jangan lupa, letak title atas tu "Kids and Baby Photo Contest"
  • Bila anda kena buat contest ini, anda wajib ceritakan tentang contest ini dan Hadiah yang disediakan iaitu Earring dari Lazo Diamond Jewellery. White Gold.
  • Syarat diatas banyak menggunakan word sendiri. Sila lawati Blog Wife-To-Be untuk maklumat lanjut yang real punye.
  • Untuk penambahan pengetahuan, Sila ke Blog Wife-To-Be dan lihat semua link peserta contest ini di komen entry untuk melancarkan kefahaman anda.

Tarikh Tamat Penyertaan :
30 November 2010
( atau ikut suka penganjur )

Gambar yang dipilih adalah :

( undilah saya; comel, gebu dan bam bam )

Aku memilih untuk tidak letak gambar masa kecik tetapi memilih untuk letak gambar budak tembam ini. Ok. Nama dia Ikram. Nama comel : ram ram. Dia merupakan anak sedara. Comel bukan? rasa macam nak cubit pipi dia yang gebu itu. Bila dier bercakap, pipi dia pun ikot bergerak, manelah tak geram. Dia memang nakal, tapi nakal dalam comel. Bila dia cakap sangatlah comel. Ok. Dah banyak word comel ni. Kira comel dan geramlah budak ni.


Dan 8 orang yang bertuah adalah;

10 Babel:

arbivirus 3288 said...

aku xde adik kecik @ anak buah kecik.hehe.tQ tag.. tgh usaha T_T

Shaofie said...

hahaha. layan jea. jgn lupa banner kena letak kalau nak menang.

nur azilah said...

haha kiut2~

Shaofie said...

thnx xilaa.

arbivirus 3288 said...

ngko x letak pon banner die..

arbivirus 3288 said...

ngko x letak pon banner die..

arbivirus 3288 said...

ooh ok baru prasan.internet lmbab..

aten. said...

thanks fot the tagged :D
macam berminat.
nanti aten panggil member2 ajak join. tapi nama mereka lah.
hehe.

FaRaH AiN said...

gmbar comel mcm dah byk ilang. nnti saya carik2 dulu okeh. ;)

Shaofie said...

aten : ajak je. janji cukup syarat. hehe

awak : okeh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...