Para Pengikut :)

Sunday, November 14, 2010

Jepun dan Keretapi.


Train kat Malaysia lagi maju ke atau Train kat Jepun?


Of kos train kat Jepun lagi maju. Lagi laju dari Malaysia. Tapi bersyukur juga sebab Malaysia ada train daripada negara yang tiada. Train itu keretapi la, adoi. Ok. Ni ada cerita menarik. Tak tahu la Lu O'lls dah baca belum, tertarik tengok salah satu keretapi dekat Jepun ni. Jom tengok.

dah biasa tengok kan?
laju weh!


Japan Fun Train
berbeza dengan yang atas tadi.
gelak la korang.
sebab ada benda yang unik kat dalam yang tiada
pada keretapi kat atas tu.


Japan Fun Train
Japan Fun Train
Japan Fun Train
Japan Fun Train
Japan Fun Train
ternga-nga Lu O'lls tengok.
Inilah hakikatnya.

Best kan? Tu baru satu aku check kat Jepun, belum lagi dekat selatan dan utara Jepun. Entah-entah lagi unik dan aneh pernah korang tengok. Banyak lagi yang boleh kita terjah dekat Jepun ni. Kalaulah Malaysia ada macam ni, memang tiap-tiap hari pergi kerja duduk dalam keretapi je, tak payah keluar. Beli tiket untuk duduk dalam tu je. Tapi, kalau semua buat macam tu, mesti penuh kan macam KTM? Oh no. Ok-ok. Janganlah macam tuh. Tapi agak unik lah, boleh memasak, susukan anak, main kejar-kejar pun boleh. Seronok pulak. Jom pergi Jepun nak? Jom check tiket.


Uniknya Jepun.

6 Babel:

Siti Noor Afiq Idris said...

wah...menarik2! teringin pulak nak naik..

Shaofie said...

jom kumpul duit g jepun!! seronok kan?

nur azilah said...

eh nak2 tren merah tuh....

Shaofie said...

boleh. cut pastu paste kat desktop. hahaha

SZ said...

gila unik.
tp xpernah naik lagi.
mahal tau!

huhuh.

Shaofie said...

memang mahal. tapi nak naik punya pasal, redah gak laa.. hahhaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...