Para Pengikut :)

Sunday, November 21, 2010

Cerita Keluar Wayang.


Malam ini Tiada Fakta.
Mungkin Esok Lusa.
Tapi,

" Apa? " Tergamam dan Terkesima.

Rileks semua. Malam ini kita cool-cool dan chill-chill sikit. Semua orang tahu movie kan? Semua orang tahu cerita apa yang menarik bukan? Tapi, ada persoalan disini. Kalau orang cakap tentang movie tu tak best la, bosan la, boring la, Walaupun anda tidak tengok lagi, Persoalannya;
  • Adakah anda akan mempercayai kata-kata tersebut?
  • Adakah itu menggugat anda untuk terus tidak ke panggung wayang yang berhampiran?
  • atau Pernahkah anda berada dalam keadaan sedemikian?

Bagi aku la, semua perkara tak semestinya betul dan tak semestinya tidak betul. Cuba kita review dulu trailer cerita tuh, bandingkan dengan komen-komen yang ada. Sometime, orang macam aku yang jarang tengok cerita aksi, kadang-kadang boleh minat cerita tuh. Ini Fakta. Dan kadang-kadang juga cerita yang kita nak sangat tengok tapi kesudahannya sungguh membosankan. See, kita melihat dengan dengan mata sendiri dan menilainya dari pandangan sendiri bukan orang lain. Lu O'lls macam mana? Ada Pengalaman macam tu? Jom kongsi. Mana tau ada cerita yang paling bosan sepanjang tahun 2010 ni ke. Jom Klik Komen.

" Hahahahahaha "

6 Babel:

diamuslima said...

cerita yg x best dan yg terbaru aku tgk ialah skyline... huhuhu.. walaupun dapat student price tp sgt2 kecewa sbb cerita tu tergantung..huh..

diamuslima said...

cerita yg x best dan yg terbaru aku tgk ialah skyline... huhuhu.. walaupun dapat student price tp sgt2 kecewa sbb cerita tu tergantung..huh..

Your Humble Servant said...

Paling best, kalau orang habaq best. baru pi tengok.

(saya pun bukan suka sangat tengok movie, lebih suka reality series, documentary, news)

Shaofie said...

diamuslima : skyline pun tak tengok lagi. so sad. tapi takpe, mesti ade yang best dan tak best. thnx.

YHS : haha. cm tu plak. tapi mungkin sesetengah orang cepat terpengaruh dengan apa yang orang sekeliling cakap. hehe.

hafidzah hafidz said...

alololo..cutenye baby tu..comel giler kot..haaa, suka blog nih..followwww..heee

Shaofie said...

thnx hafidzah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...