Para Pengikut :)

Sunday, November 14, 2010

Oh Masa.


Time-time macam ni sesuai buat apa?

Aku tak banyak sangat benda yang boleh share dengan Lu O'lls. Ok, aku selalu balik weekends and have a plenty time with family. So, one of the leisure yang aku buat ialah dengan menonton tv. Macam bosan kan? tapi, masa macam ini lah aku boleh tengok, kalau dekat kolej, jangan harap nak turun bilik tv. Malas. Waktu sekarang ini belambak hot movies screened dekat astro. Selain tu, listening to the music. Ok, aku sukakan genre yang melodynya more to pop,jazz and biasa-biasa je. Sesuai dengan telinga dan tidak membosankan. Bila dengar lagu macam tu, terdoronglah untuk melihat klip video dekat YouTube. Update blog sambil dengar lagu pun layan jugak. Makan? memang semua suka makan, tapi bagi aku waktu macam ini supper je. Hot Neslo with biscuits is more than enough. Kalau dekat kolej, memang waktu macam ni baru makan berat, tapi it's way too far for diet. Esok dah ahad, malam dah kena balik kolej, preparing things going on Monday!. Alangkah bagus kalau Everyday is a Planned Day!


Anda Bagaimana?
Jom kongsi Apa yang sesuai dibuat time-time ni?

well-planned Monday!

2 Babel:

arbivirus 3288 said...

aku cuti seminggu terus. malas balik UKM. hehe thesis x siap2. Haha.. ahhh

Shaofie said...

seminggu? mane lagi 4 minggu lain? kau dok UKM?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...