Para Pengikut :)

Friday, November 26, 2010

Realiti TV? Tak Payah Semua tu.


Tak jadi Artis pun boleh popular.
Pelik, tapi itu lagi best!

Sebenarnya apa yang cuba aku sampaikan kat sini ialah kalau tak masuk akademi fantasia @ one in a million @ pilih kasih sekali pun, kita boleh popular. Tapi popular dengan cabang yang berbeza la. Caranya ialah dengan berblogging. Maksud popular aku bukan dengan ramai follower je, tapi dari segi penyampaian dalam blog juga memainkan peranan penting. Jom godek-godek kat bawah tu.

Ben Ashaari.

Kenal kan? Tak perlu aku ulas lebih lanjut lagi sebab terlalu banyak contest aku masuk daripada blog Abang Ben ni. Blog dia bukan sahaja banyak contest yang ringan-ringan tapi sarat dengan maklumat dan tips "kepenggunaan berblogging" lagi. Terlalu banyak info menarik. No wonderlah his blog getting increase day by day. Itu semua berkat usahanya sendiri. Aku bukan mengampu tapi ini fakta!. Nak harapkan blog aku yang banyak sangat merepek ni apelah sangat. Macam takde info je. So, garis panduan yang aku selalu follow adalah melalui blog abang ben ni. Jom terjah Blog Ben Ashaari.

DarkBatman.

Ini bukan Blog Batman mahupun adik Superman dan saudara Spiderman. Tapi ini Blog Abang Aie. Orang kuat dalam dunia Blog. Blog dia pulak banyak cerita dan isu menarik. Tips kesihatan pun ada. Memang from head to toe la. Dia pon popular sebab Blog. Tengok? Tak payah masuk Program realiti TV pun, boleh jadi famous. Blog dia pulak bukan mahukan populariti semata-mata tetapi cuma kongsikan beberapa info sahaja. Rezeki kan. Lu O'lls sume tak pernah pergi lagi blog dia bukan? Jom terjah Blog Dark Batman.


Jom Berterima Kasih kepada Mereka.
Blogging World Have no Colour Without Them.

1 Babel:

Muslimah Optimis said...

salam dari MO..
saya blogger yang baru nak mula aktif.. hope dapat banyak belajar daripada blogger2 lama..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...