Para Pengikut :)

Wednesday, November 24, 2010

Robot Bersosial?


Lawak. Seribu kali Lawak.
Anda bosan tak?

Sekarang Lu O'lls bosan tak? Nak cuba benda yang pelik tak? Aku rasa mesti Lu O'lls semua dah penah try kot. Jom chat dengan robot. Dia boleh bagi Lu O'lls bengong dan mereng. Try click sini. CleverBot. Dari tadi aku asik bergaduh je dengan dia. Macam dah takde manusia je nak layan aku. Kadang-kadang best gak layan robot ni. Boleh cabar dia.

robot pun reti cakap malay. Psiko giler.

memang aku suka gaduh dengan dia.


time-time aku cabar dia, dia cabar aku balik.
memang scary chat dengan robot ni.

Oh. untuk pengetahuan. Yang word biru tu dari robot lah. Dari tadi aku aseklah bergaduh dengan dia sebab utama adalah " tidak berpuas hati yang memang dia robot ". Boleh pulak dia kata dia Human? Lawak giler. Tapi memang scary part dia cabar aku balik. Ish. Rasa macam dia tengah tengok aku je sekarang ni. Tengah layan lagi ni. Ape lagi. Bosan? Jom layan CleverBot ni. Jangan terpengaruh sangat tau. Kalau nampak macam scary dan psiko je, try bantai dia balik. Enjoy!


dia yang suggestkan game chat ni.

18 Babel:

arbivirus 3288 said...

sopi.nanti ak print screen ak pnye kt blog.gile.!

arbivirus 3288 said...

ish benci la.. hilang yg ak taip tadi

S.U.F.E.E.N.A.N said...

hahaha..awatlaa cek dok pi bertegag ngan robot tadak akai tu buat paa..kehehe..tp enjoy gak kan..tgk sapa yg keneee..!!

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Kahahaha..sah robot tu 'clever'. kasik soklan mudah pun terkial2 dia nk jwb..

Akak tnya dia "are you single?"
Robot:"I'm thinking" blink blink sampai ke cerah!qeqeqeq

Shaofie said...

b : print jgn tak print.

kak : hahaha. akak pun terpengaruh gak. habislah. suh si dang kpochi tanya pulak. hahah

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Dang kepochi..?

Jawapan tipikal yg dia slalu bgi "Youuu chickeeen...!"

qehqeqhqhqqqeqe

Shaofie said...

hahahaha. budak-budak kecik. adooii.
comel plak gambar dier kat blog akak tuh. geramm.

Mama Glam 4 Lil One said...

huhuhuh.. robot pun leh gaduh gak ek.. nnt nak try la..

S.U.F.E.E.N.A.N said...

hehe..budak2 memng cumel ajerk..buatlaa muke camne pun tetap menawan..cuba kalu kite..maleh aa nk komen..hehe..

ohye..snow baru turun td sopi..smptlaa akak snap dua tiga pic..nnt akak upload kat blog..spesel tuk tatapan sopi..ngengege

Shaofie said...

mama glam : bukan robot tu yang gaduh. tapi saya yang cari pasal. hahaha.

kak : wah! snow! nak nak. syoknye.

Mama Kembar said...

mama dah try... best gak.. walaupun apa yg ditanya ngan apa yg dijawab tadak kaitan hahahah... ehh betoi kaa robot tuh?

Shaofie said...

mama kembar : itu dier dah programme awal-awal. dia boleh cakap malay. semua bahasa dia bantai. hehehhe.

JRY said...

wah. bleh try ni ehehe

Shaofie said...

cube la. best

Nurulbadiah Lai said...

hehhehe..
sengal!!

Shaofie said...

nurul : haha. kan kan!

sop said...

huhu.. layan dgn robot pun boleh ka?
ok juga sbb robot x der perasaan kan.. berbanding org.. boleh bantai abis

Shaofie said...

abg sop : hahaha. robot ni lain amcam sket. dia ngaku dia tu manusia. memang scary dgr. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...