Para Pengikut :)

Thursday, November 4, 2010

Jaja Cerita Orang.


tiba-tiba rindu pada Cik Shorea.
dia ni sejenis pokok.
Nama Melayu pokok Meranti.
bila dislangkan jadilah Shorea johorensis.

ini projek tahun akhir aku untuk Thesis.
banyak orang tak tahu kepentingan pokok ni.
aku tahu satu je.
buah dia boleh jadi minyak masak.
ok. memang satu je. sebab tak habis kaji.

Projek ini bakal berakhir, InsyaAllah bulan April 2011.
memang lama.
dengan ketenangan dan kesabaran,
InsyaAllah boleh settle awal.
Penjaga dan Pengawal kepada pokok ini ialah Kak Indah.
Aku dan dia ditugaskan untuk buat bersama.
Sehidup Semati Bergadai Nyawa untuk Cik Shorea.

Sila Click sini untuk ke Blog Rasmi dia.
kesemua cerita boleh didapati di blog rasmi dier.
Sulit Kerajaan Parsi.

Ok.
Nanti saya update pasal awak yea Cik Shorea.
Tak sampai hati tinggalkan awak,
tapi nak buat macam mana
nak merayakan Deepavali dulu.
Nanti kita date lagi.


Kembang semangkuk untuk Kak Indah.
Kem salam Cik Shorea banyak-banyak.

3 Babel:

Nur Indah Abdul Shukor said...

hahahah....
Ingat i pak guard u punye shorea keee???
hahaha...
cepat balik tak yah deepeavali lame2 sgt!!

Shaofie said...

this is contribution for kak indah. suke tak?
ok. fine tak suke.

Nur Indah Abdul Shukor said...

hahaha ko ni belum jawab dah kate tak sukee?
mestile sukee,,,terharuuu....
hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...