Para Pengikut :)

Sunday, November 21, 2010

Oh no, Nur Fazura!


Dah lama tak cerita tentang Artis.
Tapi ini bukan gosip artis.

(kenal tak?)

Kenal tak who she is? Nama dia Nur Fazura Sharifuddin. Orang seni panggil dia Fazura. Kenapa kali ini entry aku berbaur Artis? Oh no. Aku memang suka perwatakan dia sejak dulu lagi. Aku bukan pengintip dia, cuma peminat kecil yang minat giler dengan dia. She was humble to me dan dia Hot. Ok. Maksud Hot disini ialah berpewatakan menarik, cantik, dan fashionistar. Dan importantly dia just the way she is. Adore and Kacak orang sarawak panggil. Aku suka semua drama and filem dia. Drama dia yang paling best sekali ialah " Rendang untuk Mertua ". Memang cerita malay, tapi she handle it like a star. Cukup lah tuh, tak pasal-pasal nanti Fazura komen dekat blog aku ni pulak. So much to say about her in good things. Ignore yang negatif. Inilah Artis untuk Minggu ini. Dah macam pengkritik seni pulak. Ok Fazura?

" Ok, Shaofie. Paanaasss! "


She's like one in a billion star for me.

10 Babel:

Ct DJa said...

aku suke dea jgak!! ;p
nak nak dlm gol n gincu!
HAHAHA

Shaofie said...

cik bedah oiii.
aku tau ko minat.
panaasss!

Daboo® said...

She's pretty. No doubt. ;)

nurulain zakaria said...

like her damn much..

Shaofie said...

daboo : yeah. pretty a lot.

nurulain zakaria : like her also.

arbivirus 3288 said...

perasan stetment gmbr kedua tu.wek wek wek

Shaofie said...

bb : eh, jeles.

arbivirus 3288 said...

eh jeles la. fazura x cntik kau..
zzz

Gen Fujita said...

First time nampak dia kat TV dulu masa dia jadi pengacara rancangan kanak2 kat TV2 dengan Baki (mamat Melayu yg terer cakap Cina, selalu keluar kat 8TV), masa tu agak minat gak la. Skang tak sangat. :)

syg yatt said...

suka watak dye dlm pisau cukur..ehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...