Para Pengikut :)

Wednesday, November 24, 2010

Cerita Ganas Pun Ada Maksud.


Bagi penggemar Movie.
Terutamanya yang Ganas.

Ok. Statement atas tuh bukanla bermaksud cerita yang berunsurkan ganas sangat macam merosakkan iman tapi lebih kepada keganasan jalan cerita yang dipaparkan dalam movie. Ah! macam sama je. Ok, macam ini. Aku bagi dua pilihan. Lu O'lls suka cerita ganas haiwan atau ganas manusia? Masih tak faham? Jom scroll bawah lagi.


keganasan dari manusia

atau

keganasan dari haiwan?

Kadang-kadang orang suka tengok cerita macam ni sebab nak tahu jalan cerita atau motif sebenar penceritaan tersebut. Kalau macam keganasan dari haiwan tu, kadang-kadang ada juga datangnya dari kisah benar. Tak tahulah sejauh mana kebenarannya. Tapi kan, bila dua-dua cerita ni ganas, mesti ganas betul-betul, macam tak kasi chance tol kat pelakon tu nak hidup lebih lama. (haha). Ada gak yang orang tak suka tengok cerita macam ini sebab terlalu ganas untuk dipertontonkan. Bagi Lu O'lls; Blogger yang aktif ke wayang, apa pendapat? Jom berkongsi minda, perluaskan pengetahuan. Mungkin cerita tu ada effect dalam kehidupan seharian? Jom komen dan beri pendapat.

3 Babel:

arbivirus 3288 said...

aku suka cerita ganas2. tapi kalo ajak engko salu ngelak..nak tgok cerite soft2 aje. oke babai.

SAW baru kua..jom donlot.

Shaofie said...

bb : nk cite saw!!! nak nak!

arbivirus 3288 said...

baru nak download. tp cm x buleyh je nie. T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...