Para Pengikut :)

Saturday, February 5, 2011

Segmen : " Blog Aku, Bukan Privasi Lagi ", Sudahkan Anda Menyertainya?


Selamat tengah malam. Salam satu benua dan Salam hujung minggu. Sorry kalau sesiapa baca picisan puisi aku. Aku tidak lah pakar sangat, cuma aku suka prosa moden. Sesiapa yang suka dan beri good compliment, terima kasih daun ketum dan sesiapa yang tidak suka, InsyaAllah aku akan cuba perbaiki. Haha.



Nak beritahu, semua dah join segmen aku tu? Kepada yang belum, hari terakhirnya adalah hari ini. Terhad untuk 5hb sahaja. Kepada yang sudah menyertainya, aku ucapkan ribuan terima kasih dan aku akan mula review blog anda semua. Jadi, kepada yang belum sertai, ini peluangnya untuk menyertai segmen privasi. Jangan ketinggalan! Klik sini untuk penyertaan.

5 Babel:

DiriKu said...

dah join!!XD

Shaofie said...

bagus! hahah

iyou said...

waaaaaa... tak sabar nk tggu result!

Shaofie said...

iyou : ni bukan pertandingan yea. hehe. ini cuma review blog sahaja. jgn tersalah tafsir pula...

Tasha said...

klik sini! ini satu ugutan.... hihihii..

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/25-and-25-lucky-number.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...