Para Pengikut :)

Saturday, February 5, 2011

Segmen : " Blog Aku, Bukan Privasi Lagi ". Jom Meriahkan!


Ini Sticky.
Scroll Ke Bawah untuk Entry baru.

Ok. Terima Kasih kerana semua still lagi appreciate dengan hasil karya aku. Seperti penyertaan contest dan segmen aku sebelum ni, aku bukan sedih atau kecewa, Malah aku lagi nak mencuba sesuatu yang luar daripada kotak fikiran. Mungkin aku nak buat yang ringan-ringan dulu. Ape kata, kita mulakan dengan perkenalan. Ok. Mudah je. Ala-ala Blog Review.

Syarat dan Terma;
  • Follow Blog ini jika perlu.
  • Buat satu Entry; "Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "
  • Letakkan header Blog Privasi dan Linkkan ke sini.
  • Describe Blog Anda. ( Simplest is the best )
  • Tagged 3 Kawan Anda. Pastikan mereka tahu tentang Entry ini. Ingatkan Mereka.
  • Tinggalkan Link Entry dekat Komen bawah ini.
  • Tarikh Tutup : 5 February 2011.
Mudah kan?
Jom Kita Kecoh.
Lagi Ramai, Lagi Meriah.

109 Babel:

diana said...

akak join ye..

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/01/blog-akubukan-privasi-lagi.html

nub said...

http://nubmohdtahir.blogspot.com/2011/01/ceq-nak-abaq-blog-aku-bukan-privasi.html


bereh abaq ang. haha

Deeyaudeen Sabri said...

nanti aku join k shaofie ! hehe .. :D

Zairie Husin said...

okeh shaofie.. nanti aku join.. insyaallah.. takot tak sempat je.. bz meh.. hehe =)

Ujang9897 said...

nah

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Kembang Perawan 3288 said...

http://kembangperawan3288.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

join

aReTikZ said...

InsyaAllah.. saya join nanti.. besar header ye.. hehe.. wait 4 me.. ahakz.

Nurul Ashikin said...

uik2!! cikin join maaaa!

http://september-89.blogspot.com/2010/12/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Shikin Ismail said...

join dah. :)

http://iniblogshikinismail.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Mohamad Izwan said...

aku dah bookmark page nie.. tapi skrg busy sket, dah free aku join.. menarik2.. salam kenal bro..

Alyah Bakar said...

sudah join boss ! haha

http://alyaabakar.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Siti Noraisyah said...

Siti join..^^

http://ctsweet111.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

b a m b a m ' s said...

cik bambam join jugak! :P

http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

payeen said...

payeen join!

http://hatipayeen.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Nur Mudrikah said...

dah join..bleh tengok..

http://nurmudrikah.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

nur said...

oke.. nanti join
ALL IN ONE

teddyuna said...

una dh join

http://teddyunawakaka.blogspot.com/2011/01/blog-ini-bukan-lagi-suatu-privasi-tag.html

CiK PuaN NeTTY said...

sy join tau =)

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

LyNn'Azlina said...

nak join jugak...

http://strawberry-lynn.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

HILAL_RATTUS said...

http://zahilalzahari.blogspot.com/2011/01/blog-rattus-bukan-privasi-lagi.html

sila tgk yer .. saya nye blog bukan privasi dah... dah tgk leh follow2.. ahaks kalau berminat...

Mizz Farah said...

ok saya da join :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

skyjuice said...

nnt ada ms aku join..bz ckit ni

sOmeOne....sOmewHerE...:) said...

da join...:)
http://analerr.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privacy-lagi.html

Ellen said...

Akak ellen dah join ya

http://www.mummynemo.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

emieysandra said...

menarik, bookmark dulu ok..:D

Miss Yaty said...

nanti miss yaty join okay :)

x i l a said...

here is mine......
http://starinxila.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

SayaNina said...

http://sayanazrina.blogspot.com/2011/01/blog-privasi.html

magnoliapert said...

Shaofie, shaofie, shaofie. Kte sudah join.

http://magnoliapert.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

cikpuanhady said...

salam kenal..saya join..entri publish jam 9.34 malam, jap je lagi..hihihi..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/blog-saya-bukan-privasi-lagi.html

thanks..

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

salam..
join jugak ek...
mai la usha kat sini..:D
http://masterxstory.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

cik husna said...

kami join gak...from jitra with segment...http://husnanerra.blogspot.com/2011/01/blog-ini-bukan-privasi-lagi.html

Syafiq Rosli said...

uit..nanti aku join

nur said...

yeay
udah di joining
ALL IN ONE

nur said...

upe lak.. ni ink entry ye
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

el-farini zainudin said...

aku blogger baru..aku tak reti cemana nak masuk kan link kat dalam entry aku.......aku wat dia tak jadi ape pun..korang kene copy/paste sendiri link kat browser..patut la aku tak ramai follower..huhuhuh...

el-farini zainudin said...

ni sy punya..agak pelik sikit
http://el-farinizainudin.blogspot.com/2011/01/blog-akubukan-privasi-lagi.html

lina said...

http://lina-klina.blogspot.com/2011/01/blog-inibukan-lagi-suatu-privasi-lagi.html

kenshiro said...

siap.. !

http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Lya said...

join =)

http://missiyliablog.blogspot.com/2011/01/blog-akubukan-privasi-lagi.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah
http://miza-zairi.blogspot.com/2011/01/blog-ini-bukan-lagi-privacy.html
tq.

paw/paw said...

Paw dah join

http://cetusankokak.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

meaw said...

oke meaw dah join dah :D

http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi_8602.html

Rina said...

hai budak yg cute..sy join segmen anda nih

http://cikbetty.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Syafiq Rosli said...

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

join ya

Miss Ran said...

saya agkat tangan kanan untuk menjoin segmen anda~~~

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-ini-bukan-lagi-suatu.html

ncuplalala said...

saya join ! ;D

http://lalalancup.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

iekasub said...

join the club :)

http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

rabiatul said...

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Da join :)

Novelgurl said...

salam
-join gak^^

(http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html)

Azwazee Mohd Daim said...

join gak..;p

http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2011/01/wah-join-saje-kan.html

arep_lockermonth said...

arep dah join!

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/blog-ini-bukan-lagi-suatu-privasi.html

DIRIKU said...

ASSALAMUALAIKUM..saya join!!

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

mOoN said...

me join...:)

http://munirahizzan.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Shag said...

Shag join, Shaofie ;)

http://shagcomot.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

eszwan said...

dah join gak.., sudi2 lah singgah yer

http://gene-xis.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Miss Yaty said...

MISS YATY DAH JOIN...

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Fatihah said...
This comment has been removed by the author.
MAMA MIRZA said...

salam..

dah join..
http://akubilerrajin.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

tq..

iyou said...

http://iyou90.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

yaALLAH! lupa nk tinggal link td. baru cek.. huhu.. kalau x melepas!

cik niza said...

sy dh join setelah di tag..hehe :)

http://nizamk.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

tenkiu2..

Joy Norin said...

join juga...

http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Blog Aku, Bukan Privasi Lagi


tq...

mieyn said...

dah join..read and follow k..

http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/01/blog-akubukan-privasi-lagi.html

asma HazeLnut said...

join nih!!!
=)


http://chocolateandnut.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html


dah buat sume!! heee

AdiaLuze said...

Dah join ^-^

http://adialuvluze.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

syuwai said...

j0in !

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

ain nina said...

Saya dah join... Sahut cabaran Asma hazelnut.

http://ainnina.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Thanks. :)

yana_popeye said...

daku dah join . jengah la ye

http://nurliyanapye.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

momochan said...

momo sudah join :)

http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

PuanBee said...

salam bee dah follow dan join nih ha!

http://www.puanbee.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

anith chan said...

salam..
anith pon da join :)

http://anithchan.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

d_LA said...

ingatkan dah tutup, silap tgk date..InsyaAllah dla join ye..

kiwi said...

sy join jugak

http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

whitecappuccino said...

ok..nanti akak join

Green Apel said...

dah join=)

http://greenapelife.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

AMMAR YASIR said...

Dah join ni... harap-harap menang lah.


http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/jom-join-segmen-blog-aku-bukan-privasi.html

-eni- said...

weeehuuuu..
da join jugak... =)

http://eni-neu-life.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

sissyira said...

salam

syira here

http://www.sissyira.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

salam shaofie.. mummy fara join ek.. sila la ke>>>>

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

terima kasih..

teyqahd said...

salam ^^

dah join jugak !!

http://teyqahd.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

lynie@w0rk said...

salam..saya da join ;)


http://lynie-de-gerrgg.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

cIk JanNah said...

dah join gak~

tgk entry k?

http://glamarousgurl.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

http://ohzila.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html


saye join!

AzRi AzyAn said...

nak jugak!!

http://azriazyan.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

adeqmanje said...

http://alinputri2720.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

iena_nazir said...

done!
http://redblackheart.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

beeha ben said...

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Dah join!

Mrs. Asida said...

Mrs. Asida join

http://ilovecontestblog.com/2011/01/16/blog-aku-bukan-privasi-lagi/

TQ

Jemput join GA sy juga ye

||aLeaSaRa|| said...

oh ini ke blog nyer..he3..teruja juga nk join selama ni tgk kwn2 je join.semapt lg kan..nti kite tak bz kite try join ye..mlm ni kot

cik aied said...

dah join :)

http://aiedalystic.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

whitecappuccino said...

da join k..
http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

saya shea said...

awak awak ! sye nk join bole ? tkpe da join pon . ngeh ngeh ngeh . siap da assignment awak bg . ni ha . .

http://saranghaeyoshea.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

cikja said...

saya pun join jugak . hehe
http://helenasyam.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Gadish Lollipop said...

thnx sbb invite farah . nnti farah join yea :)

mizz_aainaa said...

this mine..
http://aainaa4a.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

NadiRah said...

dah join!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Areef Ibn Naim said...

salam,

salam perkenalan, tq sudi singgah ke blog sy n promosi segmen ini... in sya allah jika berkelapangan sy akan join...

lIfE StIlL gO On... said...

http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html
saya join =)

Noor Syazana bt Abd. Latiff said...

Okey , dah join ;)

http://syazanalatiff.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

eezance said...

salam.. tumpang tanya.. mcmana ye nak buat sticky mode ni.. huhu.. trima kasih~ :)

g0m0k9enDek said...

encekk, gomokpendek suda joinnn...

http://gomokpendekk.blogspot.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

tenQ!

Scarlett O'Hara said...

Tungggu!Tunggu!Nak join jugak!

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Natasha Aziz said...

join jugak..:)
http://natashaziz.blogspot.com/2011/01/segment-blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

ijam ismail said...

eh.muke dy cam 1 artis 2 la..
pierre aundre...
kan3...

||aLeaSaRa|| said...

slm hye aizat..heh bukanlah..hye pierre andre..heh bukanlah.he3..slm bro shaofie...nk join ni,hrp diterima lagi huuhu

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/segmenblog-aku-bukan-privasi-lagi.html

shah-kayrul said...

salam perkenalan..dtg follow..

ehh..ade segmen la plak...tgh bz ari nie...x sempat rase nyer nak join

Sya Isya said...

dah join segmen ni
http://akumerpatiputih.blogspot.com/2011/02/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html
moga diterima penyertaannya.

Faiz said...

sudah join..sempat lg ni kot..=)

http://tuudia.blogspot.com/2011/02/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...