Para Pengikut :)

Monday, February 7, 2011

Blog Review Privasi 3.


Blog review untuk malam ini.
Jom kita tengok siapa yang kena.


Blog Cikgu Manis.
Tengok sikit apa komen dia tentang blognya.


No lucah ok. Ape lagi? Jom tengok cikgu tu kat sini.



Blog Review ke-2 untuk Malam ni.

Header empunya blog.
Cik BamBam.

Apa kata dia tentang blognya.


Pelik tak pelik yang dia nak ketahui, jom tengok kat sini.




Dan Blog terakhir untuk malam ini ialah;


Cik Payeen berkata tentang blognya;



"Semestinya made from hati "
Jom tengok luahan hati Payeen kat sini.


13 Babel:

Siti Noraisyah said...

Blog saya di situ! Terima kasih Shaofie.. ^^

Shaofie said...

cekgu siti : yeah! same-same. sye buat ape yang termampu je. hope cekgu suke.

Annis Suzana said...

dh lame ak x bw.. wuu~~

b a m b a m ' s said...

thanks you shaofieeeeeeeeeee!!! :P

ehem2..kakak siti manis..kiter berjiran kat cni lak ek!hahahah..

Shaofie said...

annis : ko mmg. asek blockwalking jee... hahh..

bambam : welcome. ini je yang termampu. hope you like it.

ZACK ENTRY said...

wow best nye kene review..=)

yana said...

salam..best nye kakak2 comel ue kan...t mesti blog kakak cantik ue popular..hihi..

Shaofie said...

zack entry : dorg join segmen blog ni. takpe,nanti lain kali aku buat yang lain. thnx sebab sudi review!

yana : terpulang sama ada popular atau tidak. janji blog menarik untuk dibaca. heheh.

Hanis MY said...

Bagus betul shaofie ni! thanks for sharing k!

Kech Hidayah said...

wahhh..ade blog bambam kat sini..glamer la muka.heheh

Shaofie said...

kak hanis : no hal! hehehe.

kech hidayah : hahaha. mmg glamer!

Siti Noraisyah said...

Siti sgt suka! heeee.... ^^

Shaofie said...

ok cikgu siti. dah nampak kegembiraan terpancar. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...