Para Pengikut :)

Saturday, February 12, 2011

Blog Review Privasi 7.


Segmen Review Blog ini,
Merupakan pengiktirafan kepada para blogger yang
memasuki Segmen : Blog Aku, Bukan Privasi Lagi.
Dah Sedia?
Jom tengok siapa yang kena.


Blog Magnolia.
Apakah Magnolia Pert Destiny itu?


Kecil-kecil cili padi.





Blog review ke-2,


Faham?
Cuba fahamkan apa yang tuan empunya blog kata;


Blog sharing antara dia dan suaminya.
Menarik? Jom tengok Blog Cerita Indah Kami.






Blog Review yang ketiga.


Header lebih menggerunkan?
Tengok pula apa yang dia katakan;


Blog dia pun dah tak privasi.
Jom kita intai ke Blog Bilik Kebal Master.

6 Babel:

Aiydalela said...

urmm, tak sempat nak join.

apapun all the best untuk yg join segmen nih :D

magnoliapert said...

Oh! Ada saya disitu, hehe, Tq Shaofie :')

http://magnoliapert.blogspot.com/

Shaofie said...

kak aiyda : takpe, insyaAllah saye buat lagi lain kali. teruskan menyokong yea.

aida : hehehe. welcome.

theuglyreality-hanisa said...

alaa,x smpt nk join juga :((

Encik Tikus said...

ohh si magno kecil itu wa kenal..

... said...

as salam..
pie, buat lagi~ tak sempat nak join daa..asyik stalk dalam ni. sampai naik lupaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...