Para Pengikut :)

Saturday, February 5, 2011

Mutual Friend Di Facebook. Maya Atau Nyata?



Facebook ramai kenalan yang kita tidak kenal. Kadang-kadang, kita selalu tengok Mutual Friend's sebelum kita approve orang tu betul tak? Kawan ramai macam mana sekali pun, tetap tengok mutual friend's untuk kepastian sebelum kita betul-betul berkawan dengan dia.


Kalau aku bagi situasi macam kat atas tu, agak-agak lah, Lady Gaga nak accept tak? Kenal tak Lady Gaga? Penyanyi soprano lah! =.=". Situasi diatas itu tidak ada kena mengena dengan aku langsung. So, aku bagi situasi begini untuk anda rungkaikan sama ada kawan di dalam maya adakah sama dengan kawan di alam nyata?


12 Babel:

nub said...

ouh ingatkan lady gaga ni yang jual nasi lemak hujung kampung tu....

Budak Giler Cadbury said...

perghhh lady gagap pon mst nak la frenz ngn awk hahahha :)

Shaofie said...

nub : dia dulu cleaner kat UKM.

budak giler cadbury : lady gagap? hahahaha.

Deeyaudeen Sabri said...

lady gegeh xde ke? aku nak add.. hahaha

nora said...

sian lady gaga....

Shaofie said...

uden : xde lagi.sebab lady gaga xsempat g kelantan bli budu. tu yang tak gegeh. hahah.

nora : tu lah. sian lady gaga. ape lah salah dia. hahaah

Ery Farieha said...

kalo mutual frens semua kwn blog, sah2 maya. kikiki
tp kebanyakkan kawan maya aku dah jadi kawan nyata
haa cemane plak?

fathiahRAIHANA said...

tetiba lady gaga jadi mangsa . haha

Shaofie said...

ery : ko kan femess... toppp!! hahah. aku biase2 je. ko peramah kot. aku xpenah jmpe face to face ngn yg lain.

fathiah raihana : sebab dia top, die mangsaaa.... hahahah

AesyaZealous said...

add lady gege jela..sedara lady gaga. hahaha

Shaofie said...

aesyazealous : hahaha. lady gege tu adik lady gagah ke?

She's retarded said...

LOL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...